Ziarul lu' perfectu' simplu

500 de dolari amendă pentru Calancea: a servit mai mult de două beri. Asta l-a dus și la divorț…

695

„Cea mai dură amendă în fotbal a fost de 500 de dolari, în cazul meu. Am dat dovadă de neseriozitate încălcând disciplina. Nu m-am odihnit corect în timpul liber. Adevărul este că servisem alcool. În general amenzile sunt inevitabile dacă nu te conformezi regulamentului. Avem  dreptul să servim cel mult două beri după antrenamente.”

Este o declarație a portarului Nicolae Calancea din urmă cu cinci ani, pe care am pescuit-o de pe saitul Unica.md. La materialul Nicolae Calancea – fotbalistul care stârnește admirația fanilor și fanteziile fetelor! a contribuit o armată feminină: text: Olga Chirica; style: Anna Artiuhova; make-up, hair: Daniela Cosniceanu; foto: Ala Melnic. Înțelegem naivitatea textului în materie de fotbal:

El este portarul care nu va admite nici un balon în poarta sa, atât timp cât microbiștii îl vor trata cu respect și încredere. Este portarul unei singure echipe, omul fidel unei singure idei – de a se realiza prin fotbal, și bărbatul unei singure femei care, după 9 ani de zile, încă mai așteaptă să fie cerută în căsătorie.

La vremea aia Calancea chiar era, de opt ani de zile, portarul unei singure echipe de club, Zimbru Chișinău. Până să se transfere la CS Universitatea, avea să mai joace la Ceahlăul și la Voluntari. Dar e imposibil să stârnești fanteziile fetelor și să rămâi bărbatul unei singure femei…

În afara celor 3-4 ore de antrenament un sportiv de 26 de ani nu-și poate dori mai mult decât un prânz alături de iubita sa. Lilia nu știa prea multe despre fotbal în momentul când l-a cunoscut. Nici acum nu a devenit o microbistă înrăită. Vine doar la meciurile în care joacă și iubitul ei. Este alături de Nicolae de 9 ani de zile, iar în scurt timp îndrăgostiții vor să-și oficializeze relația“, zice Unica. Numai că, la ora la care dădea interviul pentru Unica, Nicolae era divorțat de Tony de la trupa London. Înseamnă că Lilia așteptase s-o ceară de nevastă inclusiv pe durata căsniciei lui cu Tony și fusese alături de el.

Că fusese destul de alături de el reiese dintr-un material apărut în Apropo Magazin la doar două săptămâni după cel din Unica:

Ştiam că relaţia lor durase vreo trei ani. Am aflat că sunt înşelată de la un vecin de-al fetei. Într-o zi, am primit un mesaj pe un site de socializare, în care mi se spunea că soţul meu se vede, în fiecare seară, cu domnişoara în cauză. Nicolae venea seara târziu acasă, mirosea a băutură, iar când îl întrebam unde a fost, îmi spunea că a ieşit cu băieţii“, povestește cântăreața Tony pentru Apropo Magazin. De vină e conducerea clubului Zimbru. Dacă-i lași pe fotbaliști să servească două beri, ei se-ntind, că doar nu țin sticlele golite pe masă, să li le numere careva. Iar domnișoara în cauză trebuie să fie Lilia.

După alte scormoniri, suntem în măsură să vă spunem că Nicolae Calancea s-a căsătorit cu Iuliana (pesemne că Lilia e numele de alint al Iulianei, dar mai știi?). Nicolae și Iuliana locuiesc împreună-n Craiova, cu fetița lor de doi ani, Jessica.

Portarului de la «Zimbru» nu-i place să-și scoată pe paginile de reviste viața personală. Încă nu s-a acomodat cu faptul că este o persoană publică“, spunea Unica în anul 2012. Sperăm ca, de când joacă la Craiova, să se fi acomodat.

 

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.