Ziarul lu' perfectu' simplu

80 la sută dintre sportivele doljene fruntașe sunt războinice de temut

415

Gigi Becali a căpătat 15.000 de lei amendă din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru declarații sexiste. Întrebat dacă va înființa echipă feminină de fotbal, potrivit directivei UEFA, Gigi a zis așa la Pro TV:

„Asta-i aliniere la ideile lui Satan. Femeile pot juca handbal, baschet, dar cum să joace femeia fotbal? Ce e aia să joace femeia fotbal? Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal, ţâţe, altele şi altele, nu mă mai face să vorbsc prostii! Ea a fost făcută frumoasă, formele ei te atrag, ea a fost făcută să fie atras bărbatul de ea. Noi o schimonosim pe femeie dacă o punem să joace fotbal. Ca şi cum o pui pe femeie să facă box. Handbalul e frumos, baschetul e frumos, voleiul e frumos. Numai că fotbaul şi boxul o schimonosesc pe femeie.“

Craiovencele joacă, între altele, handbal, și au făcut-o la nivel remarcabil, SCM Craiova câștigând în 2018 Cupa EHF, echivalenta Europa League în sportul cu balonul tot rotund, dar jucat cu piciorul. Performanța acelor fete se pare că n-a stârnit emulație pe ramură, nicio tânără handbalistă a Craiovei neremarcându-se în 2019 suficient încât s-o premieze Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj.

Iar dacă i-ar cere cineva o părere despre premiile oferite sportivilor de către DJTS Dolj la gala de final de an, Gigi Becali s-ar alege cu o nouă amendă.

În dreapta lui Cicâldău, cu păr lung și rochie scurtă, e Alexandra Anghel. Poză șparlită de la Smart Craiova

La toate categoriile de vârstă, 10 sportive au ridicat distincții. Luiza Popescu la tenis de masă, Daniela Bălan la atletism. Ce urmează arată că județul Dolj pregătește o nouă eră a matriarhatului, că doar  istoria are obiceiul să se repete. Așadar, celelalte evidențiate:

Larisa Niţu – lupte

Roxana Capezan – lupte

Alisa Bora – lupte

Ionela Băran – judo

Mădălina Vasile – karate shotokan

Bianca Manta – karate shotokan

Isabel Călărașu – karate shotokan

Alexandra Anghel, sportiva anului la individual – lupte.

Imaginea de mai sus e de pe facebookul Alexandrei Anghel, cu explicația „European Championships Kaspiysk 2018. Urletul Victoriei“. Oare asta l-ar convinge pe Gigi Becali s-o angajeze bodyguard în locul lui Cătălin Zmărăndescu?

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.