Ziarul lu' perfectu' simplu

Andrei Ivan și-a anulat căsătoria electronică. Să aibă legătură cu Barcelona?

459

Anul trecut pe vremea asta, imediat ce Andrei Ivan a făcut 18 ani, am remarcat că se poate însura de-adevăratelea, și nu doar pe Facebook. Deoarece pe Facebook el apărea „căsătorit cu Ivan Maria“ de la vârsta de 17 ani și 4 luni. Noi am salvat atunci postarea asta a lui, acum nu mai există:

casatorie Ivan

Azi, fotbalistul e doar „într-o relație“ cu aceeași Ivan Maria:

relatie Ivan

În ce fel de relație se află ei reiese din acest schimb public de mesaje, început la 8 minute după miezul nopții, când a împlinit el 19 ani,:

Urare Ivan

Sigur că Andrei n-a întemeiat niciodată o familie legitimă cu Maria, iar ea și-a luat numele de Ivan doar ca utilizatoare de Facebook. Despre ce anume a dus la divorțul lor electronic avansăm noi un scenariu.

Zvăpăiala tinereții îl face pe Andrei nu doar să ducă lipsă de complexe când înfruntă pe teren adversari de două ori mai în vârstă ca el, ci și să întreprindă-n afara terenului niște lucruri pe care bătrânii din preajma lui se iau cu mâinile de cap când se văd nevoiți să le dreagă.

Ivan a declarat nu demult la TV că s-ar transfera la o echipă din București, însă ar prefera străinătatea. Imediat, dresat de conducătorii clubului craiovean, a revenit în presă și a spus că nici vorbă să vrea la Steaua, el stă să ia un trofeu la Craiova, că declarația i-a fost greșit interpretată. De unde, nu fusese la mijloc niciun interpret, vorbise băiatul pe românește…

Tot astfel, în ultima toamnă, când Ivan a devenit o stea a Ligii I și a debutat la națională, ori impresarul său, Sorin Paraschiv, ori cineva de la CS Universitatea l-a sfătuit părintește: „Șterge-ți, bre, bazaconia aia cu căsătoria, o să intre impresari, antrenori și președinți de cluburi de-afară la tine-n pagină să te caute și iar o să spună că românii sunt țigani, că se-nsoară de minori!“.

Și mai intuim noi ceva ce nu s-a petrecut, ci se va petrece.

Cu formidabila lui dezinvoltură în joc, Ivan va ajunge, dacă nu un Messi, măcar un Suarez la FC Barcelona. Pe la 23-24-25 de ani o să se însoare în mod real cu Maria și pe tot globul va fi mediatizată știrea căsătoriei sale. Și, cum noi suntem singurii care avem proba că Andrei Ivan se însoară pentru a doua oară cu aceeași femeie, o să vindem pe un morman de bani imaginea doveditoare ziarului catalan El Mundo Deportivo. Sau rivalului madrilen Marca, dacă dă mai mult.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.