Ziarul lu' perfectu' simplu

Arde Polivalenta! Vine Delia cu Psihedelia!

Lumea fascinantă a Deliei din „Psihedelia“ ajunge pe scena Sălii Polivalente din Craiova în cel mai original spectacol live.

1,525

După succesul extraordinar pe care l-a avut la Sala Palatului din București, cu cel mai spectaculos concert al anului, Delia va duce magia din „Psihedelia“ la noi în oraș. Și pentru Craiova s-ar putea să fie cel mai spectaculos concert al anului.

Sâmbătă, 9 decembrie, scena Sălii Polivalente se va transforma într-un univers unic, care va copleși spectatorii prin grandoare, culoare, personaje inedite și mai ales ipostaze ale artistei în care fanii ei de aici nu au mai văzut-o. Fiecare ținută a Deliei spune o poveste, fiecare melodie are o tematică și niciun moment nu va semăna cu altul, în cel mai original concept artistic live din România.

„Psihedelia este un vis devenit realitate, o realitate atipică în care nu există decât sunet, culoare, mișcare, lumină – toate îmbinate în cea mai neașteptată formă. Sunt convinsă că toți cei care vor fi alături de mine la Craiova și care vor pătrunde în acest univers vor trăi o experiență unică și vor experimenta o altă percepție a realității”, spune protagonista show-ului.

Biletele s-au pus deja în vânzare și se găsesc, atât cât s-or mai găsi, la:

  • Sala Polivalentă Craiova
  • Agenția Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova
  • Electro Putere Mall Craiova
  • eventim.ro.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.