Ziarul lu' perfectu' simplu

Când ai frații lângă tine, Orban să votezi îți vine

436

Pesedistul Eugen Gioancă, senator de Dolj, a votat pentru guvernul liberalului Ludovic Orban, alături de alți doi parlamentari din același partid, dar din alte circumscripții electorale. Iubim trădarea, dar urîm pe trădător, așa că ne vom ocupa un piculeț de el.

În iunie anul curent, Claudiu Manda, senator PSD de Dolj, a candidat la europarlamentare și a reușit, lăsând vacant postul obținut tot prin votul poporului. E o caracteristică a familiei, la fel procedase și soția sa, Lia Olguța Vasilescu, în decembrie 2016: renunțase la Primăria Craiova pentru Ministerul Muncii.

În locul lui Claudiu Manda a intrat în Senat un alt reprezentant al Doljului, Eugen Gioancă. Pentru calitatea de primă rezervă de senator pesedist doljean, pe Eugen Gioancă l-a recomandat, pesemne, funcția: șef al Ocolului Silvic Filiași. Și dacă asta nu era de ajuns, că s-au văzut destui senatori așezați mai sus pe scara socială, poftim: Eugen Gioancă e și solist vocal de muzică populară. Cele două activități i s-au întrepătruns, drept dovadă stând cântecele Pădure, dragă pădure, La stejarul de sub plai și Pădurar, fir-ai să fii.

Pe Youtube îi sunt postate, de 4 ani, două albume, Omule, stai și m-ascultă și Când ai frații lângă tine, cu fotografii ale interpretului din urmă cu zeci de ani.

Pe facebookul senatorului cântăreț găsim și azi o postare datând dinaintea europarlamentarelor:

A fost cel mai sincer mesaj al vreunui alegător. Prost ar fi fost să nu-l susțină pe Claudiu Manda, când știa că, dacă Manda pleacă de la București la Bruxelles, se mută el, Gioancă, de la Filiași la București.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.