Ziarul lu' perfectu' simplu

Ce spun jurnaliștii TVR Craiova despre declarațiile ”Cap de porc” făcute de șefa lor?

Autor: Dionis Vodita

Dezvăluirile făcute de jurnalistul Dragoş Pătraru cu privire la comportamentul infect al Doinei Gradea (Președintele TVR) faţă de subordonaţi și la slugărnicia pe care aceasta o manifestă față de politruci, ne arată adevărata realitate din Televiziunea Națională.

O entitate bugetofagă, supradimensionată, politizată, controlată de clanuri de familie și de grupări oculte care se străduiesc să satisfacă interesele politrucilor – aceasta este televiziunea națională finanțată de la bugetul statului (adică din banii tăi, cetățene!).

O instituție aflată în prag de faliment până cu aproximativ un an în urmă, salvată de la fireasca dispariție de Parlamentul României (controlat de PSD), prin anularea datoriei imense pe care o avea la bugetul statului.

În scandalul provocat de afirmațiile Doine Gradea, un grup de jurnaliști TVR (din păcate, prea puțini pentru a face dovada că deontologia și curajul sunt regulă și nu excepții în rândul angajaților TVR!) au protestat și au solicitat șefei TVR să prezinte scuze celor pe care i-a jignit.

În acest context, îi întrebăm pe colegii noștri de la TVR Craiova: care este opinia voastră despre comportamentul Președintelui TVR?

Considerăm că deontologia și profesionalismul pe care îl afișează jurnaliștii TVR Craiova îi obligă să ofere un răspuns și să reacționeze la acest scandal, o pată de mizerie extrem de urâtă pe imaginea Televiziunii Naționale!

Dragi colegi de la TVR Craiova, Alina Șerban, Doru Ciolacu și Roxana Mihai (emisiunea ”Regiunea în obiectiv”), Ramona Săseanu (emisiunea ”Tableta de sănătate”), Simona Mușuroi,  Tiberiu Mușuroi (emisiunea „Pe masa presei”), Robert Ungureanu etc., ce spuneți voi despre jignirea cu „capul de porc” adusă colegei voastre jurnalista Emanuela Schweninger, de dna Doina Gradea, șefa voastră?

Doamna director TVR Craiova, Elena Anca Dindirică, vă veți exprima/v-ați exprimat solidaritatea cu colega jignită de șefa TVR?

Așteptăm un răspuns de la colegii noștri din TVR Craiova…

…iar dvs., cititorilor noștri, vă facem promisiunea că vom reveni, în curând, cu o anchetă jurnalistică despre TVR.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.