Ziarul lu' perfectu' simplu

Ceferistul Ciucă fu mai tare’n pilă decât întreg PNL Dolj

Autor: Dorel Impegatu'

Primul liberal din Dolj care-și trage sub fund un scaun de șef este Dorel Ciucă, uns la începutul săptămânii director regional Sucursala CF Infrastructură Craiova. Posesor, în trecut, de plângeri penale, acuzat că și-a construit vila cu spinarea lucrătorilor din regională sau că a bișnițărit spațiile comerciale din incinta Gării Craiova, de 3 ani, Ciucă se cuibărise consilier personal pe lângă directorul Doru Fredi Scăunașu.

În 2016, pesedistul Scăunașu fusese adus pe funcție, de la Roșiorii de Vede, de către nașul fiicei sale, Marius Chipăr, directorul general CFR SA de la acea vreme. În urmă cu două luni, Chipăr a fost reconfirmat director de către fostul ministru al Transporturilor, pesedistul Răzvan Cuc.

Revenind la oile noastre, ne-am întrebat și noi, așa cum au făcut-o și colegii săi de organizație, cum a fost posibil ca Ciucă să pună mâna pe funcția de director la “Infra” fără a avea girul mai marilor din PNL Dolj? Iar răspunsul pare a fi unul simplu: pesedistul Scăunașu l-a luat de mână pe liberalul Ciucă și l-a dus la nașul Chipăr. În biroul nașului s-a făcut rocada: Ciucă director, Scăunașu consilier de director.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.