Ziarul lu' perfectu' simplu

Cîrstianu Marius Daniel, o gură de aer proaspăt pentru Radovan

216

Prezență numeroasă, marți, 31 mai, la Radovan, pentru susținerea candidatului Partidului Național Liberal, Cîrstianu Marius Daniel, pentru  funcția de primar al comunei. Liberalul i-a avut alături pe președintele PNL Dolj, prof univ. dr. Nicolae Giugea, candidat la președinția Consiliului Județean, senatorul Mario Ovidiu Oprea și echipa de candidați pentru funcțiile de consilieri județeni – Gîdăr Alexandru, Șdreală Mihai, Soare Mihai, Anghel Ovidiu, Mihai Bogdan Diaconeasa, Călin Cosmin, Bobeică Laurențiu, dar și echipa pentru Consiliul Local Radovan.

Radovan

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Radovan, Cîrstianu Marius Daniel, este tânăr, muncitor, și este schimbarea de care comuna are nevoie pentru revitalizare.  „Este tânăr, este fiu al satului, vă cunoaște problemele și își dorește rezolvarea lor. Este tată de puțin timp și cine poate avea o determinare mai mare decât un părinte care își dorește ce este mai bine pentru copilul lui. Marius Cîrstianu își dorește un viitor mai bun pentru toată lumea, condiții decente de trai, pentru că nu este posibil ca în secolul 21 să nu existe apă curentă și canalizare într-o gospodărie, își dorește locuri de muncă și venituri decente pentru toți locuitorii comunei. Doar așa tinerii nu vor mai pleca de acasă. Toate aceste lucruri se pot realiza, trebuie însă să îți dorești și să muncești. Asta va face noul vostru primar împreună cu echipa de consilieri locali PNL și, bineînteles, cu ajutorul consilierilor PNL din Consiliului Județean Dolj”, a afirmat Mihai Soare, candidat pe lista electorală a PNL pentru Consiliul Județean.

Radovan este una dintre cele mai pitorești localități ale Doljului, este aproape de Craiova și cu toate acestea este o localitate plină de probleme: nu există apă curentă, nu există canalizare, nu există investitori care să creeze locuri de muncă și lista poate continua. Cîrstianu Marius Daniel are soluțiile și vrea să facă din Radovan un exemplu de urmat și de alții. „Pe lângă problemele de bun simț, cum ar fi apa curentă și canalizarea în fiecare casă, intenționez să asfaltez 6 km de drum în satele Târnava, Mărăcine și Radovan și drumurile de exploatare Amărăștii de Jos, Prapor și Ocolna. De asemenea, sănătatea noastră, a tuturor, trebuie să fie o prioritate pentru viitorul primar. Vreau să dotez cabinetul medical la standarde europene, unde să poată fi asigurat serviciul medical permanent. Copiii noștri sunt viitorul și pentru ei trebuie investit în educație. Un om educat are mult mai multe șanse de reușită în viață. De aceea, pentru a le crea toate condițiile, una dintre prioritățile mele va fi dotarea, extinderea și modernizarea școlii, crearea unui loc de joacă pentru copii, precum și modernizarea și dotarea căminului cultural din Târnava. Mai mult, este păcat de zona aceasta frumoasă în care trăim și de care s-ar putea bucura și alții. Îmi doresc realizarea unei baze de agrement și a unei tabere de școlarizare în localitate. Astfel, am putea crea câteva noi locuri de muncă și, bineînțeles, crește bugetul local prin organizarea de tabere contra cost. Sunt sigur că mulți părinți de la oraș și-ar trimite aici copiii”, a spus Cîrstianu Marius Daniel.

Pentru că este inginer silvic nu putea rămâne indiferent la o problemă ce macină pe toată lumea din Radovan: mai bine de 200 de hectare de teren trebuie împădurite de urgență și, pentru a preveni furturile, Cîrstianu Marius Daniel vrea să înființeze paza comunală. „Foarte multe proiecte se pot realiza cu fonduri europene, inclusiv achiziționarea de utilaje precum mașină de salubritate sau utilaje industriale. Trebuie să încercăm să atragem investitori în comună, doar așa numărul locurilor de muncă va crește. Pentru asta, primăria trebuie să oferim condiții firmelor dispuse să investească aici. Tot pe fonduri europene se poate realiza un parc fotovoltaic și eolian, așa se va putea realiza iluminatul public gratis, spre exemplu, iar Cîrstianu Marius vine cu astfel de soluții“, a explicat Anghel Ovidiu, aflat pe lista Consiliului Județean Dolj a Partidului Național Liberal.

Toate proiectele candidatului PNL la primăria Radovan vor fi susținute atât de Consiliul Județean cât și de senatorii și deputații doljeni ai Partidului Național Liberal. „Proiectele candidatului nostru sunt realizabile. Trebuie doar un primar care să vrea să facă treabă. Un exemplu este la Mischii, unde primarul liberal a reușit tot ce vrea să facă și pentru dumneavoastră Cîrstianu Marius Daniel. Ba, mai mult, a reușit în aproape toată comuna, racordarea la rețeaua de gaze. Dacă vreți un trai mai bun, cu șanse reale de dezvoltare, pe 5 iunie, când veți merge la vot, puneți ștampila pe PNL. Este singurul partid care poate învinge PSD, partidul care conduce acest județ de 25 de ani și care l-a tranformat într-unul dintre cele mai sărace din țară“, a spus Nicolae Giugea.

                   Biroul de presă al PNL Dolj

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.