Ziarul lu' perfectu' simplu

Coafeza paranormală a făcut minuni pe banii statului. Normal!

691

V-am prezentat-o pe Constantina Dumitrescu, președintă a Asociației Macedonenilor din România, care pe bani de la buget publică toptane de cărți în ediții de lux și își trage drepturi de autor de miliarde (în lei vechi, totuși) pe an. Și asta nu-i nici pe departe tot.

poza Constantina
În negru, Constantina Dumitrescu, de pe facebookul AMR. O puzderie de macedoneni din România s calcă pe picioare să participe la asemenea festivități

Nu e un secret că informațiile ni le-a livrat Emilian Mirea, gazetar și scriitor, care a fost sau poate încă mai e consilier cultural la AMR. În urma postării noastre, doamna Constantina ne-a solicitat drept la replică, lasă că-n replica aia nu zice absolut nimic la obiect: spune că pe Emilian Mirea îl cunoaște de 23 de ani și că fiica ei, Liana Dumitrescu, fostă deputată a macedonenilor, s-a jertfit pentru Macedonia și România, deși ea a murit de la o tumoare.

Interesant e că președinta ne-a trimis un material de presă vechi de 20 de ani. Scris de Emilian Mirea în săptămânalul local Obiectiv magazin, despre ea. Emilian e primul care a mediatizat-o.

coafeza 1

 

coafeza 2

Povestea până acum nescrisă spune că printre clientele Clubului „Gina“, la coafeză sau la vindecătoarea paranormală, nu știm precis, se număra la vremea aia și Oana Manolescu, profă de chimie, deputată din partea Ligii Albanezilor. Mai avuseserăm noi o chimistă tirană, nu-i lucru de mirare că a atras-o Tirana. Clienta Oana s-a împrietenit cu patroana Gina (numele pentru apropiați al Constantinei) și a instruit-o cum, fără să facă parte dintr-o minoritate a României, poate s-o reprezinte la nivel înalt. Dacă nici oltencele n-or ști să dea din coate… Neavând de-a face cu etnia macedoneană, cum nici Oana Manolescu nu avea cu cea albaneză, Constantina s-a pus în fruntea Asociației Macedonenilor din România, iar în 2004, fiica ei, Liana Dumitrescu, a devenit deputată a macedonenilor din România. Liana a obținut și al doilea mandat și a murit în 2011.

AMR a sălășluit o bună bucată de vreme în salonul de coafură al Ginei. Acum și-a găsit un sediu mult mai de soi, pe Împăratul Traian, unde se întrunesc pe capete scriitorii macedoneni din România. Plus poeții, admițând că fac parte dintr-o categorie separată de a scriitorilor. Clubul Poeților și Scriitorilor Macedoneni:

Sediu AMR

Revenim la articolul lui Mirea din Obiectiv. Pranormala Gina declara în 1995:„Soțul meu are insuficiență aortică și varice la ambele picioare. După o perioadă destul de scurtă, în care i-am făcut mai multe masaje, varicele i-au dispărut aproape complet, iar în ceea ce privește insuficiența aortică, el susține că se simte mult mai bine“.

Atât de bine a ajuns să se simtă domnul Dumitrescu, încât azi, la 69 de ani, e angajat ca „șofer de autoturisme și camionete“ la AMR. Are un salariu baban de la buget și probabil că se și bucură de el. Spunem asta pentru că alte persoane, pe care le vom cunoaște, ani de zile au fost retribuite împărătește de madam Constantina fără să aibă habar de asta și, evident, să vadă vreun leuț…

 

Comments

comments

35 Comments
 1. Alexa Naumovici says

  De ce o critica pe cea care l-a angajat? La momentul angajarii nu stia cine este? Sau atunci cand l-a ajutat era buna aceasta femeie indiferent de meseria sa? Cine ii da dreptul acestui Emilian Mirea sa discrimineze meseriile si pe oamenii care le profeseaza (de coifeur sau frizer)?

 2. Maria Ana Iosif says

  Sunt o fosta salariata de la Club Gina, salonul de infrumusetare. Il tin bine minte pe Emilian Mirea, venea aproape zilnic la club si de fiecare data, noua fetelor care lucram acolo ne bea sucul din paharele pe care le lasam pe mese, lucru care ne deranja foarte mult. Daca vroia sa bea suc trebuia sa si-l cumpere de la barul clubului, nu sa-l bea pe al nostru. Imi aduc aminte si acum ca zilnic cerea bani pentru diverse sponsorizari de la doamna Gina. Acest mincinos care este Mirea Emilian, toata ziua dorea sa ia interviuri doamnei Gina. Aceasta oricat era de ocupata isi facea timp si pentru el, din mila. Sa-i fie rusine lui Mirea Emilian! Doamna Gina i-a salvat viata. Noi toate salariatele din acea perioada stim ca el a vrut sa se sinucida din dragoste. Vorba care spune ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti, este adevarata in acest caz. Rusine lui Mirea! Rusine familiei lui! Au uitata cine i-a ajutat. Sa nu-si bata joc de meseria noastra ca ne adunam toate si-l dam in judecata.

  1. joss and main coupons says

   that I loved E-readers & tradition be damned! With that said I have such great memories of going to the library I am a little conflicted about getting library books through my Kindle. It’s official, I’m a hypocrite!.

 3. Şerban Comănescu says

  Maria Ana, doamna Gina l-a deturnat pe Emilian de la suicid?

 4. Emilian Mirea says

  Îmi e milă de aceste cucoane care nu găsiră altceva să zică despre mine decât niște invenții partinice și interesate… Dar când le număra lingurițele de zahăr pe care le pun în cafea, patroana lor era bună? Este meschin să-i reproșezi unui om că l-ai servit cu un pahar de suc… La acea dată eram redactor șef al unei reviste din Craiova, iar Gina Dumitrescu era foarte interesată de a-și face reclamă în presă, ca să-i crească numărul de clienți, ceea ce am și făcut pentru ea, după cum se poate vedea în articolul de mai sus. Iar sponzorizările minimale pe care mi le-a dat pentru câte o carte nu reprezentau mai mult de 5% din încasările pe care le-a obținut de pe urma mea.
  Nu-mi amintesc exact despre doamna coafeză care scrie comentariul de mai sus și-mi vorbește despre suicid, dar (ca să lămurim dacă vorbim aici despre viața personală sau nu), nu este cumva cea care venea mai tot timpul cu ochii negri și plină de vânâtăi după bătăile crunte pe care i le aplica soțul, plângea pe acolo și se ascundea sub ochelarii mari, de orb?…

 5. Ion says

  Mirea Emilian ca salariat este o pacoste.Se crede Mihai Eminescu, pentru el fiind o regula sa considere orice coleg de breasla net inferior.Are de asemenea porniri xenofobe, afirmand in dese randuri ca nu suporta tiganii, desi este casatorit cu o etnica rroma.De asemenea a primit multe avantaje materiale de la AMR, unde a intrat dupa multe rugaminti deoarece are viciul nefericit al betiei.Odata intrat si-a declarat toate rudele macedonene, desi pe contul sau de facebook si in public se declara poet roman fiindu i rusine as posteze orice despre acest neam.El a scris pentru bani, dar a prejudiciat imaginea AMR, pentru ca nu s-a considerat niciodata macedonean, mai mult nici angajat, dovada faptul ca nu isi indeplinea sarcinile de serviciu si denigra toti scriitorii macedoneni.A indraznit chiar sa ia bani tinerelor poetese pentru a le corecta creatiile, a le publica sau a le promova in Uniune.Cat despre avansurile sexuale erau la ordinea zilei.Mai avea si nefericitul obicei de a le seduce, sub promisiunea ca le av pune bine cu sefii Uniunii din Craiova gen Cosoveanu, Panea sau altii.Cam acesta este poetul Emilian Mirea, ale carei versuri subtirele au intrat in Uniune duap niste mese si betii pe cinste cu scriitorii olteni cu trecere in Uniune.

 6. Emilian Mirea says

  Daca ai avea curajul raspunderii ti-ai declina identitatea, nu te-ai ascunde sub pseudonimul “Ion”… Sau cumva cel care scrie aici vrea sa dea vina pe poetul Ion Maria? Nu ma mira, sunt destui intriganti in AMR, in frunte cu presedinta Constantina Dumitrescu. Si, dincolo de toate, ce comparatie poate fi facuta intre aceste amanmunte calomnnioase si irelevante si sutele de miliarde de lei care se fura la AMR, de la stat, din banii contribuabililor, de vreo 11 ani incoace, sub conducerea autoritara a presedintei Constantina Dumitrescu?!… Mereu, cand e vorbva de furaciuni, se recurge la distragerea atentiei de la subiect, maniera securista… Aici e vorba de VILELE, MASINILE DE LUX SI HUZUREALA PRESEDINTEI AMR CONSTANTINA DUMITRESCU din BANII FURATI DE LA STAT, DE LA CONTRIBUABILI!!!… Despre asta vorbim.

 7. Elena I. says

  Daca acest Mirea crede ca din nou va reveni ziarist, NICIODATA ,cariera lui este 0, sa se intoarca inapoi sa care scaune pe stadion.

 8. Emilian Mirea says

  Aceasta Elena I., ca si acest Ion, niste lasi fara simtul raspunderii…

 9. Cristian Vasile says

  EMILIAN, PERSEVERI IN GRESALA, ATACI OAMENI CARE TI-AU FACUT NUMAI BINE, ERAI IN PRAGUL UNI GEST FATAL SI AI FOST SALVAT DE OAMENII PE CARE ASTAZI II DENIGREZI SI I VREI INCHISI, NU CRED CA ESTE BINE SA FACI RAU CELOR CE TI-AU FACUT BINE, RESTUL, CA ESTI ZIARIST SI POET NICI NU CONTEAZA.. SAU ACESTE ATACURI SUNT O NOUA FORMA DE SINUCIDERE? CHIAR NE PARE RAU DE TINE INSA ITI FACI SINGUR RAU, AI GASIT SI O FITUICA SA TE SPRIJINE, DE CE NU ASCULTATI SI PARTEA ADVERSA, DE CE CAREZI CA DOAR TU AI DREPTATE?CE SCRII SUNT LUCRURI FOARTE GRAVE SI SE POT TERMINA EXTREM DE RAU, CINE FACE RAU DE RAU ARE PARTE SI CINE SAPA GROAPA ALTUIA CADE IN EA.. DECI, CEI CARE CREZI CA ITI VOR RAUL ITI DORESC BINELE SI TU SINGUR ITI FACI RAU ATACAND, DENIGRAND SI IMPROSCAND OAMENI CARE TE-AU AJUTAT CAND ITI ERA MAI GREU, CE FEL DE COMPORTAMENT ESTE CEL IN CARE ATACI OAMENII CARE TI-AU FACUT BINE? TU TE CREZI FARA GRESALA, TE UITI IN OGLINDA SI TE SIMTI BINE, MAI CREZI CA POTI FI ZIARIST, POET SI OM CAND FACI ATATA RAU, MAI CREZI CA VEI AVEA IN JURUL TAU PRIETENI CAND EI VAD BINE CA LOVESTI IN CEI CARE TI-AU FACUT ATATA BINE? SCAPA DE INFLUENTELE NEFASTE, DE SPATURIEL PE CARE LE PRIMESTI, SCAPA DE OAMENII CARE SE FOLOSESC DE TINE SI TE VOR PARASI LA GREU, FII DIN NOU OM, ACUM NU STIM CE ESTI, ATATA RAUTATE, ATAT NOROI DE CE SI CUM LE ARUNCI, NU MAI ESTI COPIL, TREBUIE SA INTELEGI CA CINE FACE RAU CELOR CARE I-AU FACUT BINE VA AVEA PARTE DE NECAZURI SI VA FI OSTRACIZAT, CAND SE VA AFLA INTREGUL ADEVAR, CINE TE VA MAI SPRIJINI, CINE ITI VA MAI FI PRIETEN, CINE DA AZI IN PRIETENII DE IERI VA DA IN CONTINUARE, VA LOVI PE CEL DE APROAPE SI TU ASTA FACI, CEL MAI URT GEST DIN PARTEA UNUI OM, SA LOVESTI PE CEL CARE TI-A FACUT ENORM DE BINE, TE-A PRIMIT IN CASA, TI-A DAT UN SERVICI EXTREM DE BUN SI BINE PLATIT TI-A DAT BANI, TE-A SPRIJINIT LA GREU CAND VOIAI SA FACI GESTURI EXTREME, SI TU, DREPT MULTUMIRE O VREI PE DOAMNA CARE TI-A FACUT NUMAI BINE, INCHISA, JALNIC, URAT, LASITATE SI RAUTATE CAT CUPRINDE, VREI SA SE STIE DESPRE TINE CA ESTI UN OM RAU, NERECUNOSCATOR SI TRADATOR PLIN DOAR DE VENIN, ATUNCI, MAI CONTEAZA CA AI FOST ZIARIST SI POET?

 10. Mariuta says

  Despre tentativa de sinucidere a lui Emilian Mirea stiu toti angajatii si membri AMR.El singur a marturisit in cadrul AMR ca a fost salvat de doamna Constantina si ca datorita dumneai a trait.Doamna era mai bogata inainte cand avea Club Gina decat acum.

 11. Emilian Mirea says

  Constat ca sunt mai multe femei seduse si abandonate de mine: Ion, Elena I., Cristian Vasile, Mariuta… Macar sa-si dea numele real, sa vad daca se mai poate repara ceva… Altfel, inseamna ca nu exista.

 12. Narcisa says

  Din cate imi amintesc, Emilian, ai insistat sa te ajute doamna Constantina.Pana nu te-a angajat, nu te-ai lasat.Intrebarea este mai aio doi ani sa te prosteasca cineva? Cum de te-ai trezit acum sa reclami?

 13. Emilian Mirea says

  Încă o sedusă şi abandonată, care se ascunde sub pseudonim, pentru că nu cunosc nici o Narcisă!… Răspuns la întrebarea sedusei: pentru că, în doi ani, am văzut în ce hal se fură în această asociaţie!!!… La tupeu şi nesimţire se fură banii statului!… Cu obrazul gros cât 2 maşini 4×4 Volvo şi Wolsvagen, de circa 40.000 euro fiecare, o rulotă Ford de circa 100.000 de euro, nou-nouţă, parcată în curtea de la Urzicuţa, două vile – una la Bucureşti, alta la Urzicuţa, casa din Bucureşti, din str. Thomas Masarik nr. 29 A, unde este sediul central al AMR, aflată tot pe numele Constantinei Dumitrescu, încă o construcţie uriaşă începută la Urzicuţa, pe Fundaţia Liana Dumitrescu, vacanţele exotice foarte dese pe care şi le permite preşedinta “macedoneancă” din Podari, drepturi de autor de sute de milioane de lei pentru nişte cărţi de nivelul clasei a doua-a treia – până şi copiii de 9-10 ani au mai multă prospeţime şi idei în scris etc….. Ajunge cu exemplificările?… De unde, că, de la buget, ar trebui să fie, cum zice Caragiale: “Famelie mare, renumeraţie mică”…

 14. Emilian Mirea says

  În anii 90. când avea Club Gina şi era avidă de publicitate pentru bioenergie şi tratamente pentru păr, averea sa se rezuma la un apartament modest, cu 2 camere, în cartierul Corniţoiu din Craiova, pe care apoi l-a schimbat cu unul la fel de modest, la parter, pe str. Nanterre, şi un Oltcit… Dar a descoperit apoi “comoara macedonenilor”, trai nineacă pe banii statului…

 15. Eugen says

  Nu s-a spus aici ca acea casa din str. Thomas Masarik nr. 29 A din Bucuresti a fost obtinuta de Constantina Dumitrescu printr-o retrocedare suspecta, facuta cu ajutorul Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT… DNA-ul stie?

 16. Dragan Iovanovich says

  Minoritatea sârbă din Romania este scârbită si oripilata de ceea ce se petrece la Asociatia Macedonenilor din Romania si de atacurile xenofobe ale presedintei impostoare Constantina Dumitrescu. In perioada urmatoare vom organiza actiuni de protest la sediile acestei asociatii din Bucuresti si Craiova si vom cere desfiintarea ei prin lege pentru discriminare!

 17. Demetrios says

  Uniunea Elena din Romania ia act cu ingrijorare de derapajele xenofobe ale presedintei Asociatiei Macedonenilor din Romania, Constantina Dumitrescu si ii solicita sa isi ceara scuze public si in presa in legatura cu declaratiile de ura etnica pe care le-a facut la adresa altor minoritati etnice din Romania.

 18. Maria Ana says

  Emilian Mirea nici nu stie ca brevetul de inventie pe care Constantina Dumitrescu l-a luat pentru lotiunea pentru cresterea parului a fost obtinut folosindu-se la dosar de articolele de reclama pe care i le scria el in diverse reviste de paranormal si dupa aceste articole a facut si foarte multi bani pentru ca i-au venit foarte multi clienti de nu mai facea fata…

 19. Fertu says

  Aceeasi dictatoare isterica era Constantina Dumitrescu si cand avea Club Gina, toata ziua tipa si urla si le jignea pe angajate din te miri ce, chiar si pentru o lingurita de zahar… Nu e ce spune ea, ca e buna si asa mai departe, e o femeie foarte rea si zgarcita care iti striga si pentru un pahar de suc…

 20. Simona Silvia says

  Dar de betiile ei nu zice nimeni nimic?…

 21. Daniela says

  Dar nici Angi Melania Cristea, nepoata ei nu e de neluat in seama cum ameninta ea peste tot cu barbatu-sau Flavius Cristea care e procuror la DIICOT, ameninta si santajeaza cu el peste tot pe unde vrea sa obtina ceva sau ca sa nu zboare din postul de profesor de la Liceul de arta Marin Sorescu, unde n-o inghite nimeni pentru ca vine la scoala cu fusta pana la cur si tatele revarsate si toti o considera imorala pentru ca a avut aventuri cu profesori din scoala.

 22. Daniela says

  Intrebare: Flavius Cristea stie ce face nevasta-sa sau el totdeauna afla ultimul?

 23. Emilian Mirea says

  În urmă cu aproape două luni și jumătate, mai exact pe 15 iunie 2015, Angi Cristea mi-a spart contul de Facebook ca să-mi urmărească mesajele private cu alţi prieteni din listă, iar când un prieten din listă, căruia i-a citit conversaţia cu mine, i-a spus că ceea ce a făcut ea este infracţiune, i-a răspuns: “Uiţi că sunt soţie de procuror la DIICOT?!…

 24. Angi Cristea says

  Domnul Emilian Mirea, daca eram asa de imorala de ce ai mers la toate lansarile cu mine si ai stat inclusiv in prezidiu la diverse evenimente culturale? Nu te lega de un om care te-a ajutat, imprumutandu-ti bani.Te-am considerat om, te-am respectat, ba mai mult fiind scriitor cu vechime am considerat ca pot invata ceva de la tine, desi auzisem de proasta ta reputatie, dar am considerat ca poetii sunt mai boemi.Tu ai inceput sa fii invidios pe cariera mea literara in ascensiune, sa ma barfesti.Mi-ai facut si avansuri, cum de altfel ai facut si unei poete a carei plangere e la AMR , de era sa te omoare barbatul ei, precum si altora si vorbeai in fata minorilor care veneau la dansuri la AMR pornografic.Despre sotul meu nu indrazni sa vorbesti.Este un om modest, foarte bun profesionist.Probabil esti invidios si pe familia mea, pe cei 20 de ani de casnicie, deoarece tu te-ai casatorit la 50 de ani, nu ai copii si ataci pe toata lumea.Matusa mea are dovezi pentru tot, nu o mai denigra.Sincer, nu te gandesti ac pot cere daune morale pentru defaimarea imaginii publice a familiei mele?

 25. Emilian Mirea says

  Angi, mai întâi că eu nu am afirnmat aici nimic despre tine, ci alţii. Apoi, nu eu ţi-am făcut ţie avansuri, ci permanent, tu mi-ai făcut mie avansuri şi te-ai supărat că te-am refuzat, asta o ştie şi Oana, şi Ionuţ şi Adrian de la Băileşti şi Liliana şi toată lumea, care spuneau că vii aşa, strident îmbrăcată, pentru mine… Dacă ţi-am făcut eu avansuri şi te deranja, de ce stăteai toată ziua pe capul meu la birou şi erai “umbra” mea peste tot pe unde mă duceam, ca să te prezint pe la scriitori şi să te lauzi că “ai o relaţie specială cu mine”?… Nu am vorbit nimic despre soţul tău, decât cred că nu te cunoaşte îndeajuns… Nu mi-ai împrumutat niciodată bani, ţi-am cerut o dată şi ai zis că nu poţi să mă împrumuţi pentru că ţi-ai cumpărat mobilă pentru casa din Brestei. Cât priveşte cariera ta literară “în ascensiune”, eu zic să-i aprinzi deja lumânări şi tămâie, pentru că, ştii cum ţi s-a mai spus: “pe tine nu te va respecta şi nu te va aprecia nimeni niciodată”…

 26. Angi Cristea says

  Daca ar fi adevarat ceea ce zici acesti oameni pe care ii citezi tu, Oana, Ionut, Adrian si Liliana nu ar fi alaturi de mine, ci te-ar sustine pe tine.Eu iti cunosc stilul , stiu ca tu ai scis sub pseudonimul Daniela.Eu veneam la Asociatie pentru ca este Asociatia Macedonenilor si eu sunt membra, pentru ca intre altele sunt scriitor si acolo erau permanent activitati in cadrul Clubului Scriitorilor Macedoneni.Acest lucru, implicarea mea deosebita, faptul ca veneam ca voluntar si stateam cu copiii la dansuri, ca publicam in revista noastra Macedoneanul, a facut sa fiu tot mai apreciata de cei din asociatie si am si primit diplome pentru zelul meu.Spre deosebire de tine eu sunt macedoneanca autentica si simt cu sufletul.Tu ai o problema numita erotomanie.Stii bine ac toata ziua povesteai de fata si cu copiii ca te adora femeile, ce aventuri ai avut si cu cine si la fel ziceai de toate femeile, ca sunt obsedate de tine.Pai este rizibil sa afirmi ca eu, femeie inalta si bine facuta,cu un sot mult mai tanar ca tine si inalt , m-as uita la tine, batran, foarte scund, foarte bolnav, gras altfel decat ca la un coleg.Stii bine ca tuseai sa mori innecat si ne faceam griji ca nu mergi la doctor.Si nu mai minti in fata.Te-am imprumutat si am si pe sotul meu martor ca el mi i-a dat si m-a adus la sediu cu masina.Cat despre imbracamintea mea,mai bine te ai uita la a sotiei tale Florina, care desi este bunica si lucreaza ac invatatoare la o scoala de alta religie, mult mai stricta,vine cu fusta pana la fund si ciorapi colorati strident.Tu stii bine si toata lumea stie ca te-am considerat un poet cu mai multa experienta, te-am respectat, dar omul pe care nu-l lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.Jignesti pe toata lumea si esti invidios.Nu mi-ai raspuns al intrebare; de ce megeai la evenimente literare si in prezidiu alaturi de mine??? Tu ai devenit invidios cand ai vazut ca te surclasez, ca am alte abilitati de a comunica decat un respectabil agronom, ca nu solicit premii ca amica ta(apropo , sotul ei stie???), ca sunt dezinvolata si ma descurc si pe parte critica si poetica si despre neam, ca stiu limbi straine, ca public si fara ajutorul tau, ca am lansari, ca sunt tot mai apreciata.Si in loc sa te bucuri, ac un poet matur si cu experienta ca doar ai si tu o varsta, ai devenit invidios.Cat despre greselile tale de serviciu eu nu ma bag, le stii.Desi esti angajat, arunci cu noroi in AMR.Este ultima oara cand iti mai dau o replica.Vad ac vorbesti de case…Tu nu ai o casa! Vad ac vorbesti de familii, tu la 50 de ani te-ai insurat si atunci fortat de imprejurari(doar mi-ai povestit).Vad ca ataci memoria Lianei, desi nu ai crescut un copil niciodata.Eu intodeauna ma voi bucura de respect, pentru ca stiu sa respect.Ar trebui sa ti fie rusine de sotul meu, pe care il cunosti personalsi este al curent cu tot ceea ce afirmi, ca si pe puiul meu.Repet pentru ultima oara fraza: nu te gandesti ca pot cere daune morale pentru defaimarea imaginii publice a familiei mele?

 27. Emilian Mirea says

  Bine a zis cine a zis: “Când te amesteci în lături, te mănâncă porcii”…

 28. Emilian Mirea says

  În articolele apărute despre Constantina Dumitrescu,fondul problemei constă în banii furaţi de la stat, miliarde şi miliarde de lei, în aproape 11 ani, prin diverse subterfugii: salarii nesimţite, donaţii, drepturi de autor, vacanţe în străinătate… Nici unul dintre apărătorii Constantinei Dumitrescu nu ating subiectele din fondul problemei, ci, urmând un şiretlic securist bolşevic deja fumat demult, se leagă de amănunte nesemnificative privind persoana mea, deşi nu eu sunt în discuţie şi nu eu sunt beneficiarul sumelor uriaşe sustrase de la stat prin diverse metode. Ce are coada vacii cu ştampila primăriei?, zice înţelepciunea populară. Dar, având în vedere că, numai pe anul 2015, Asociaţia Macedonenilor din România a primit de la bugetul de stat suma de 500.000 de Euro – circa 22 de miliarde de lei vechi, pentru promovarea tradiţiilor şi obiceiurilor macedonene şi nu pentru cărţile de nivel de clasa a treia, vilele, maşinile şi excursiile Constantinei Dumitrescu, se înţelege că bătălia e pe viaţă şi pe moarte pentru că sunt mulţi bani de păpat şi, dacă se poate, fără răspundere penală până la sfârşitul lumii… Orice om de bun simţ înţelege cum stă treaba şi de ce se agaţă cu disperare aceşti oameni de bani şi de libertate. Mândra Trăsnitu ce zice?…

 29. Emilian Mirea says

  Dacă nu ştiaţi, Mândra Trăsnitu este “masca” de Facebook a Constantinei Dumitrescu…

 30. Laurenţiu, elev says

  Chiar nu spune nimeni nimic despre pozele cu profesoara Angi Cristea in pielea goala in diverse pozitii care circula prin liceul de arta, le au si profesori si cativa elevi?

 31. dorinadraculet says

  Felicitari Emilian Mirea,pentru pozitia adoptata fata de contributia noastra la ,,BUGETUL STATULUI,,!Ma bucur si te felicit ca ai luat atitudine…eu regert ca nu l-am lasat pe sotul meu sa o faca acum un an.Dar promit ca te vom sustine in tot ceea ce faci cu dovezi ,cu acte in regula,atat acte detinute de sotul meu cat si informatii detinute de mine!Te rog sa ma crezi ca sunt concludente.Inca o data de felicit pentru pozitia ferma si te sustin!Trebuie odata stopat jaful pe care asa zisa,,Asociatie,, ii toaca din 2000 la zi fara ca nimeni sa se sesizeze sau sa ia atitudine.Daca ne unim cu totii vom invinge!

 32. Emilian Mirea says

  Dorina, apreciez susţinerea şi ajutorul tău şi am convingerea în triumful dreptăţii şi adevărului, până la capăt…

 33. Dorina Draculet says

  Sunt convinsă că autorităţile nu vor mai dormi… sunt multe de spus şi de probat, cu acte în regulă… eu deţin foarte multe acte şi probe concludente. Haideţi să ne unim şi să stopăm activităţile infracţionale pe care le săvârşesc impostorii! Am uitat să precizez: cea care se erijează în macedoneancă autentică nu are nici cea mai vagă legătură cu această minoritate, dar îi merge mintea… are 8 clase primare şi conduce etnia macedoneană de pe teritoriul României… şi conduce al naibii de bine … pe banii noştri, aşa cum îi place să spună…

 34. Cristian Vasile says

  NU STIAM DE ACESTE POSTARI, EL GFAC PORTRETUL MORAL AL UNUI OM CARE NU VREA DECAT SA SE RAZBUNE PE CINEVA CARE I-A FACUT BINE, O PERSOANA PE CARE O CUNOASTE DE 20 DE ANI SI DE CARE ABIA ACUM DESCOPERA ANUMITE LUCURI RELE.. NIMENI NU SCRIE NIMIC DESPRE CHESTIUNILE MATERIALE PENTRU CA NU ARE DE UNDE SA LE CUNOASCA, DAR CONTEAZA SI CINE FACE ACUZATIILE, DACA ACUZATIILE URMEAZA SA FIE DOVEDITE SAU NU, CINE FACE ACUZATIILE SE VEDE CLAR, DINTRE TOTI CORUPTII CRAIOVEI NU A GASIT SA LUPTE DECAT CU O PERSOANA CUNOSCUTA DE DANSUL, 20 DE ANI ESTE CEVA, CU LEGATURI, SE VEDE, CU ACEA PERSOANA, SE PARE CA A FOST AJUTAT SI ANGAJAT DE DOAMNA DUMITRESCU, DECI, TOTUL NU ESTE DECAT O RAZBUNARE MESCHINA IN CARE SUNT ANGRENTAI SI OAMENI NEVINOVATI DOAR PENTRU CA DL.MIREA VREA SANGE PE PERETI..ACUM INTELEG DE CE ROMANII AU O PARERE ATAT DE PROASTA DESPRE FACEREA DE BINE, SE VERIFICA PRIN DOMNUL MIREA, DUPA CATE VAD, DOMNUL MIREA A FOST AJUTAT ENORM DE DOAMNA DUMITRESCU SI DE ALTII SI REZULTATUL ACESTUI AJUTOR SI ACESTEI FACERI DE BINE ESTE CA DOMNUL MIREA O VREA PE DOAMNA DUMITRESCU LA INCHISOARE, PRIN DOMNUL MIREA SI TOT CE FACE DANSUL, CA RASPUNS UNNEI FACERI DE BINE, M-AM CONVINS CA POPORUL ROMAN ESTE EXTREM DE INTELEPT SI VAZAND, IN ACTIUNE, ASTFEL DE OAMENI, A SCOS PROVERBUL, PE CARE TOATA LUMEA IL STIE, LEGAT DE FACEREA DE BINE SI CONSECINTELE EI, DE ACUM INCOLO, TREBUIE SA FIM MAI ATENTI CUI FACEM BINE CA NE PUTEM TREZI CA CEL CARE II FACEM BINE, NE VA VREA LA INCHISOARE..

Leave A Reply

Your email address will not be published.