Ziarul lu' perfectu' simplu

Consilierul Marinescu adoptă ținuta vestimentară a electoratului

212

Radu Marinescu e consilier local din partea PSD. Și, ca și cum roșul pe care-l îmbracă sau îl vede în jur nu i-ar fi destul, el mai e și responsabil de partid pentru campania electorală în Valea Roșie.

marinescu-fb

După cum se vede în imaginea (de mai sus) de pe facebookul său, Radu Marinescu a remarcat nu doar că oamenii care votează PSD poartă roșu, ci și că poartă basmale. Și a empatizat cu ei, fără discriminări legate de sex. Nu i-a fost deloc greu să observe asta, măcar din pozele colegilor săi care tot bat drumurile satelelor doljene. Spre exemplu, Alexandra Presură (în stânga), viitoare deputată:

presura-cu-baba

Alexandra Presură are cel mult 30 de ani, femeile tinere sunt mai cochete felul lor. Mai avem de așteptat cel puțin 40 până s-o vedem purtând basma în mod curent.

Sau să-l luăm și pe Mihai Cilibiu, fost consilier local. Apare el mai jos drept candidat al PPDD, dar acum e membru PSD, responsabil pe Maglavit.

cilibiu

Chiar și pe când nu era pesedist, Mihai Clibiu a vărsat lacrimi și a demisionat, în semn de solidaritate, din funcția de consilier când au arestat-o pe Lia Olguța Vasilescu, alegându-se cu apelativul de Consilierul plângăcios. Ca să revenim de unde am plecat, fără legătură cu basmalele: doi ochi au plâns, doi ochi au râs atunci. Radu Marinescu s-a bucurat, el îi este avocat Olguței.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.