Ziarul lu' perfectu' simplu

Craiova – o stână fără câini de pază?

Autor: Dionis Vodița

Fapte:

20 ianuarie 2018
Un autoturism marca „Mercedes” lovește un tată și pe fetița acestuia de un an și șapte luni, care traversau regulamentar, pe o trecere de pietoni din cartierul craiovean Brazda lui Novac. Fetița este internată la Spitalul de Urgență cu leziuni grave (fractură de femur). Șoferul vinovat dispare…

26 ianuarie 2018
După o șicanare în trafic pe pasajul suprateran din centrul Craiovei, Alexandru Radu Orbuleț lovește în cap, cu o sabie, pe George Olaru, care este transportat de SMURD la Spitalul de Urgență cu leziuni grave. Agresorul, aflat în perioada termenului de supravechere (condamnat pentru constituire de grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos la 2 ani de închisoare cu suspendare și aflat sub supraveghere pe un termen de 5 ani) dispare…

31 ianuarie 2018
Două clanuri de romi se bat în plin centrul orașului Craiova, transformând zona parcului de lângă „Mercur” într-un câmp de luptă. Poliția lucrează la identificarea celor implicați…

Întrebări:

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, domnul Comisar Șef Dr. Nicolescu Constantin este bine, sănătos, mulțumit de eficiența activității pe care o desfășoară în slujba cetățenilor onor instituția pe care o conduce?

Șeful Poliției Municipiului Craiova, domnul Comisar Șef Marius Tițoiu, este bine, sănătos, mulțumit de siguranța și liniștea publică pe care le asigură pentru cetățenii orașului Craiova onor instituția pe care o conduce?

Șeful Poliției Locale a Municipiului Craiova, domnul Director Executiv Octavian Mateescu este bine, sănătos, mulțumit de contribuția onor instituției pe care o conduce la siguranța și liniștea publică în orașul Craiova?

Domnii procurori care instrumentează dosarele deschise în spețele prezentate sunt bine, sănătoși, mulțumiți de ritmul și eficiența cu care se desfășoară cercetarea penală în aceste dosare?

Așteptări:

Craiovenii așteaptă ca cei vinovați să fie prinși, anchetați și trimiși în judecată!

Craiovenii așteaptă ca polițiștii, polițiștii locali și procurorii plătiți cu salarii generoase din banii cetățenilor, să-și facă datoria cu fermitate, curaj, obiectivitate și în deplin respect față de legile statului, astfel încât orașul Craiova să nu mai fie „celebru” pentru scandalurile provocate de interlopi!

Craiovenii așteaptă niște demisii de onoare la nivelul echipelor de management ale instituțiilor care au obligația să asigure siguranța și liniștea publică, atunci când se dovedesc a fi incapabile să-și îndeplinească menirea!

O ultimă întrebare:

Onor domnilor polițiști, polițiști locali și procurori, ce alegeți: vă faceți treaba pentru care vă plătim generos sau vă dați demisia de onoare și plecați la o meserie ceva mai potrivită pentru voi, cum ar fi bodyguard de discotecă sau avocat de divorțuri?

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.