Ziarul lu' perfectu' simplu

Despre crimele de la Caracal, „la rece”: adevăruri dureroase, manipulări și multă furie

Autor: Dionis Vodita

Alexandra – adolescenta care și-a înfruntat moartea cu curaj și pe care statul român a trădat-o – a dăruit românilor, cu prețul vieții ei, adevărul de necontestat că românii sunt o națiune eșuată, iar statul român este doar o îngrămădire nefuncțională de sinecuri ocupate de politicieni corupți și slugile acestora.

Este lungă lista de adevăruri despre români și statul lor, adevăruri deja cunoscute, dar care cu brutalitate au fost reamintite românilor de moartea celor două adolescente, Alexandra și Luiza, ucise de monstrul din Caracal. O listă a neputinței acestei națiuni eșuate și încarcerate într-un stat destructurat și confiscat de mafia politică.

Un prim adevăr este că cei mai mulți dintre români sunt niște lași. Să locuiești în vecinătatea unui ucigaș, să auzi țipetele de groază ale Alexandrei și să stai liniștit în casă, refuzând să mergi peste nenorocitul de criminal și să încerci să o salvezi pe fată, iată o mostră nenorocită din lașitatea acestui popor.

Dar nu tot lașitate este să înghiți umilința și să accepți cele mai urâte compromisuri la locul de muncă, de frică să nu te concedieze șefu’, dacă cumva ai curajul să reacționezi la abuzurile, ilegalitățile comise de acesta? Dar nu tot lașitate este să auzi cum vecinul își bate nevasta, iar tu să nu încerci să o salvezi, pe motiv că „fiecare e stăpân la el acasă, știe bărbatu-său de ce o bate!”?

Un alt adevăr este că statul român este confiscat de mafia politică. Un adevăr cunoscut de români, dar față de care, mânați de lașitatea sus-pomenită, cei mai mulți dintre ei nu au reacție.

Instituțiile statului – de la cele ale administrației publice locale până la Guvern și Parlament – sunt sub controlul absolut al unei mafii politice infecte și al cărei unic țel este să consume banii publici în interesul membrilor săi: politicieni, familiile acestora și slugile lor.

Cetățeanul român, în general un laș mizerabil, nu reacționează. Cum să te împotrivești mafiei politice, când tu ești una dintre slugile acestei mafii? Cum să protestezi împotriva mafioților, când aceștia te cumpără cu o majorare a pensiei sau a salariului, în schimbu tăcerii tale?

Un al treilea adevăr este că Justiția și instituțiile de siguranță ale statului sunt totalmente date peste cap și nefuncționale. Un amestec de incompetență, politizare, lașitate și indolență aruncă în aer sistemul de justiție și siguranță al statului român. Magistrații sunt fie vânduți politicienilor corupți, fie timorați de ofensiva acestora asupra Justiției. Poliția Română este infestată de polițiști impostori, corupți și indolenți. Serviciile speciale de siguranță, ca STS-ul, sunt doar locuri călduțe pentru impostori și pretext pentru afaceri pe milioane de euro în beneficiul unor indivizi dubioși ca celebrul Ghiță.

Un al patrulea adevăr este că în marea ei majoritate, clasa politică din România este formată din indivizi cinici, lipsiți de cea mai mică fărâmă de umanitate, chipuri hidoase pentru care contează doar interesul personal, satisfacerea tuturor fanteziilor hedoniste posibile, iar a căror loialitate cunoaște un singur stăpân: Partidul mafiot care le-a oferit șansa nemeritată de a se îmbogăți rapid, prin furt, minciună și ipocrizie!

Nici măcar tragedia înfiorătoare a morții Alexandrei nu a clintit inimile de piatră ale politrucilor. Nici urmă de regret, nicio declarație de asumare sinceră a vinovăției, nimic! Doar încercarea fie de a-și apăra slugile din sistem, fie de a găsi și oferi mulțimii înfuriate un „acar Păun”!

Se pot spune multe alte adevăruri aruncate de moartea Alexandrei în obrazul acestui popor eșuat, însă, mult mai grozave sunt minciunile, manipulările prilejuite de aceastătragedie.

Prima manipulare a fost aceea că, în lipsa fostelor și vestitelor protocoale, tehnica SRI nu a fost accesibilă Poliției Române. S-a aflat rapid că Poliția Română deține tehnica respectivă în cadrul propriei direcții specializate, anume Direcția de Operațiuni Speciale.

A doua manipulare a fost accea prin care vinovăția pentru întârzierea criminală a intervenției asupra casei criminalului a fost aruncată de la Poliție la Procuratură. Adevărul este mult mai simplu: atât Poliția Română, prin polițiștii din lanțul de comandă până la cei de pe teren, cât și Procuratura, prin procurorul care a instrumentat cazul, poartă vinovăția pentru întârzierea criminală.

O a treia manipulare a fost realizată de agenții de influență pe care Rusia lui Putin îi are printre politicienii și jurnaliștii români, anume aceea că Alexandra și Luiza au fost victimele unei rețele de trafic de carne vie care furniza prostituate militarilor americani de la Deveselu. Ținta acestui „joc informativ” gândit probabil în birourile FSB (serviciu de informații al Rusiei) a fost Președintele Iohannis, pe care agenții Moscovei au încercat cu îndârjire să-l arate ca fiind vinovat pentru crimele de la Caracal. O mizerie infectă pe care au preluat-o ziare și posturi tv din presa centrală, complicând astfel situația și oferind Moscovei beneficiul amuzamentului cinic că și-au bătut joc de români cu ocazia acestei drame înfiorătoare.

O a patra manipulare a fost aceea că ofensiva imorală asupra Justiției instrumentată de PSD-ul condus de Dragnea ar fi cauza directă a dramei de la Caracal. Da, este dificil să spui că nu există o legătură directă între distrugerea Justiției de către PSD și aceste crime, în contextul în care este generalizată furia provocată de moartea în chinuri a Alexandrei și de incapacitatea organelor statului de a o salva. Totuși, această legătură directă nu există, dar nu vă grăbiți să murmurați mărunt din buze.

Există o evidentă legătură indirectă între modul nenorocit, ipocrit și mafiot în care PSD-ul condus de Dragnea a gestionat țara și uciderea celor două fete de monstrul din Caracal. O Justiție formată din magistrați fie corupți să slujească mafia politică, fie timorați de frica indusă de Secția Specială creată pentru a-i pune la pământ pe magistrații curajoși, un Minister al Afacerilor Interne, cu o Poliție Română infestate de impostori, de corupți și de indolenți, o administrație publică condusă în majoritate de indivizi al căror unic scop este să jefuiască resursele comunității în interesul propriu și al Partidului, o castă de politicieni corupți lipsiți de o minimă umanitate în relația lor cu poporul, toate acestea și încă multe altele reprezintă cauzele indirecte care au condus la moartea tragică a Alexandrei și Luizei, iar de toate este responsabil PSD-ul.

Nota de plată a furiei care a cuprins poporul român va fi achitată de membri camarilei care conduce PSD, indiferent că aceștia sunt foști susținători ai lui Dragnea sau actuali susținători ai Vioricăi Dăncilă. Totuși, achitarea acestei „note de plată” nu trebuie să bucure pe cei din Opoziție și mai ales pe liderii PNL, pentru că ea reprezintă un dezastru pentru întreaga națiune. În atare context, îi sfătuim pe național-liberalii noștri să-și reamintească atât de marile și toxicele compromisuri comise de Traian Băsescu, în vremea căruia a înflorit o adevărată mafie de partid sub fustele doamnei Udrea, cât și de nemerniciile comise de USL, alianța „contra naturii” dintre liberali și social-democrați, care a contribuit la compromiterea democrației în România.

Vorbind despre „nota de plată” pentru dezastrul în care se află România, ne întrebăm, la final de editorial: merită PSD să fie principalul responsabil pentru achitarea „notei de plată”?

Da, merită, pentru că acest partid s-a transformat, sub Liviu Dragnea și camarila sa, într-o conspirație de tip mafiot care a condus națiunea română spre eșec și a transformat statul român într-un morman nefuncțional și urât mirositor de sinecuri ocupate de politicieni corupți, de rubedeniile și slugile acestora.

PSD, pregătește-te să plătești!

***

Sursa foto: agora.md

 

Comments

comments

1 Comment
  1. MupMup says

    LOL, stai asa, cel mai plauzibil astea au fost traficate ca sex-slaves. Nu stim catre cine (nu neaparat Deveselu sau cine stie unde drq catre ce degenerati) si daca intretimp au fost omorate, dar logica asta spune, ca cel mai probail asta era scopul acestor disparitii ca si multe altele, iar restul e telenovela si perdele de fum.
    Nimeni zdravan la cap nu crede ca decrepitul era el de capul lui, chiar asa singur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.