Ziarul lu' perfectu' simplu

Două situații aiuritoare ale Craiovei. Câte goluri credeți că le-a dat adversarelor din play off?

377

Inamovibilul Koljici a marcat primul gol al Craiovei în acest campionat, în primul meci: 1-0 cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe. Din nenorocire pentru echipă, cât l-a avut pe Koljici zdravăn, n-a mai înfruntat niciun adversar clasat momentan pe loc de play off.

Fotbaliștii din Clinceni neluând gol de la olteni (foto împrumutată de pe prosport.ro

După ce și-a pierdut marcatorul prin forța împrejurărilor, CS Universitatea a întâlnit echipele aflate la ora asta pe primele 6 locuri după cum urmează:

0-0 la Căile Ferate Române Cluj

0-2 cu Faci Ce Spune Becali București

0-0 cu Sepsi

0-1 (a) și 0-0 (d) cu Academica Clinceni

0-0 la Botoșani.

7 meciuri pentru Craiova, candidată declarată la titlu, un gol marcat și o victorie.

Academica Clinceni, echipă comunală care mai are și denumirea completă cacofonică, are câte o victorie cu Botoșani, Sepsi, Faci Ce Spune Becali și Craiova, dând 8 goluri în 8 meciuri. Aha, Clinceniul a jucat un meci în plus față de Craiova cu echipele din zona 1-6, de-asta stă atât de bine! Păi atunci să luăm și meciul Craiovei cu următoarea clasată. Status quo în ce privește punctele și golurile date: 0-1 cu Chindia, la Craiova.

Ziceam că două sunt situațiile aberante pe care să le evidențiem. Recapitulăm:

1) În 7 meciuri împotriva combatantelor mai de doamne-ajută din Liga 1, care e foarte probabil să-i fie toate adversare și în decisivul play off, CS Universitatea a înscris un singur gol.

2) Cu un gol marcat în 7 meciuri, echipa craioveană a acumulat 7 puncte.

Punctul 2 nu-l mai analizăm, nu se înscrie în sfera competențelor noastre pentru că nu intră nici în cea a normalului, ținând de-a dreptul de Dosarele X Solist.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.