Ziarul lu' perfectu' simplu

Drumul lui Andrei Vlad către glorie a străbătut lanul de grâu

6,875

Pozele acestea le-am făcut în urmă cu un an, când echipa de juniori a CS Universitatea a avut un meci amical la Ghindeni. Am zis că le păstrăm până când portarul Andrei Vlad va debuta-n echipa mare.

Vlad 11 m

Primul meci al tânărului portar (18 ani și o lună) în Liga 1 s-a consemnat ieri. Folosit drept carne de tun în fața Viitorului Constanța, Vlad a apărat foarte bine, fiind cât pe ce să-i strice ploile lui Gheorghe Hagi. Și nu doar lui.

La Ghindeni, perecum se observă-n imagine, Vlad a apărat un penalti, respingând cu piciorul stâng și fiind astfel nevoit să se ducă după minge. Dac-ar fi fost gol, nu-i exclus să-l fi așteptat aceeași muncă, nu știm dacă hărtănita plasă a porții ar fi oprit traiectoria balonului.

Vlad minge

În operațiunea lui de recuperare, pe Vlad îl ajută un copil devenit ad hoc de mingi, abia se zărește din spicele de grâu. Ca să vedeți că fotbalul nu înseamnă doar meciuri pe nocturnă care decid campioana, cu mingi de rezervă la discreția jucătorilor și teren cu iarba impecabil cosită, inclusiv în spatele porții.

Vă rugăm, nu ne furați pozele de pe sait! Le vom vinde pe bani buni imediat ce Andrei Vlad va debuta în naționala României.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.