Ziarul lu' perfectu' simplu

Exclusiv & Breaking News! Se caută autorul unei spargeri de 30 de milioane la Mozzart, în Craiova

469

Mergând noi azi, adică joi 20 februarie, să depunem un bilet pe Europe League cu mari șanse de câștig la Mozzartul din Calea București, din fața Pieței Centrale, am găsit intrarea-n agenție obturată de vlăjgani în uniforme maronii de la Civitas. Televiziunile au tot dat recent știrea cu bandiții care spărgeau case de pariuri din București și Timișoara, distrugând seifurile cu barosul. Ne-am zis că moda o fi ajuns și-n Craiova, că doar se situează între București și Timișoara.

Nu, că ăia cu barosul operau noaptea. Aici, la Mozzartul de la Piață, a spart o păcănea unul care n-avea barosul la el. Nu se știe cu ce a spart-o, dar sigur nu cu barosul. Un individ s-a enervat la culme că aparatul nu-i societate filantropică și nu-i dă câștig și a izbit ecranul de l-a crăpat și a mai sărit și pulbere de cioburi din el. După care a fugit din agenție, dar tot a găsit timp să-i tragă un șut megascrumierei cu picior, la ieșire.
La mese erau câțiva pariori care-și storceau creierii gândindu-se dacă mai dă goluri Salzburg fără norvegian sau dac-o bate CFR pe Sevilla. Nimeni nu-l cunoștea pe ghinionistul gambler. Totuși, cuiva i s-a părut că opera de regulă la Superbet.
Ne-am interesat cât băgase spărgătorul în păcănea. „Nu știu“, a zis domnișoara operatoare. „Păi băgă ceva“, ne-a lămurit un parior cu masa aflată mai aproape de aparatul spart.
Mozzartul de la Piață era modest cu păcănelele, avea doar două aparate. Un uriaș de la Civitas știa că o bucată valorează 30 de milioane. „Îl luăm noi de pe cameră“, a spus amuzată operatoarea, în timp ce poza avariata mașinuță, apoi a încercat s-o resusciteze, așa crăpată cum era, dar biata de ea n-a dat niciun semn de viață. Toată lumea era moartă de curiozitate să vadă ultima combinație de fructe sau figurine apărută pe ecran. Cea declanșatoare de furie.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.