Ziarul lu' perfectu' simplu

Falsa directoare Dindirică a sfeclit-o! Am pârât-o unui director adevărat, Mark Zuckerberg

1,069

Anca Dindirică nu mai conduce de nişte luni bune TVR Craiova, dar în profilul ei de pe Facebook susţine contrariul:

Sigur că împricinata a deţinut această demnitate, nimeni nu poate să conteste. Doar ea a avut ceva de contestat după desfăşurarea probei iniţiale a concursului pentru ocuparea postului de director, la care nici n-a participat:

Concursul s-a reluat, iar câştigătorul său, Cristi Nedelcu, a pierdut pentru a doua oară un post obţinut pe merit în favoarea unui contestatar pe nume Dindirică: în urmă cu vreo patru ani, Lucian Dindirică, soţul Ancăi, îi smulsese funcţia de director al Bibliotecii Judeţene.

Printre cei şase candidaţi la şefia studioului TVR din Craiova s-a aflat şi Ramona Săseanu, pe atunci Moroşanu. Decât codaş în satul tău, mai bine fruntaş la oraş: recent, Ramona a ajuns să conducă interimar ditamai Televiziunea Română la nivel naţional şi sub scurtul său mandat s-a întâmplat imposibilul: Anca Dindirică a zburat din scaun. Cum ea se dă în continuare directoare la TVR Craiova, nu putem decât s-o reclamăm la inventatorul Facebookului şi şeful lui suprem. Un moment, să-i accesăm mesageria. Gata:

Vă prezentăm versiunea în limba română. Citiţi-o cât mai apucaţi, că dacă amicul Mark ne distribuie postarea, saitul nostru o să explodeze!

Stimate domnule Mark Zuckerberg,

Trăim în România, o ţară europeană cu populaţie medie, chiar dacă de şase ori mai mică decât urmăritorii dumneavoastră pe Facebook, ţară care a inventat oina, sport strămoş al baseball-ului, dacă vă vine să credeţi.

Aţi conceput Facebook drept un portal al informaţiilor exacte, politică pe care utilizatoarea Anca Dindirica o încalcă, prezentându-se drept directoarea unui studio teritorial al postului public de televiziune de la noi din ţară. Ea a fost, într-adevăr, directoare, calitate în care n-a făcut mult mai mult decât să taie frunze la câini. Da, România are multe bizarerii, dar nu, câinii noştri nu sunt erbivori, am folosit doar o vorbă de duh din popor al cărei înţeles l-aţi prins, suntem convinşi.

Ce post teritorial e ăsta, TVR Craiova, care, dacă vă puteţi închipui, n-a transmis niciodată finala campionatului regional de oină? În filmul The Social Network, personajul Mark Zuckerberg scoate la concurs posturi de IT-işti la Facebook şi îi pune pe candidaţi să dea peste cap shoturi (cu whisky, presupunem) în timp ce susţin proba. În România de multe ori se întâmplă altcumva când instituţiile statului organizează concurs: membrii comisiei de examinare sunt cei care beau.

Aţi extras, sperăm, esenţialul de mai sus. Vă scutim de amănunte, aveţi 120 de milioane de urmăritori şi printre ei s-or găsi destui ţicniţi care vă bombrdează cu te miri ce mesaje, în vreme ce noi, ăştia care avem lucruri importante să vă transmitem, riscăm să nu reuşim din cauza lor.

Vă mulţumim şi aşteptăm măsuri,

Conducerea publicaţiei online Republica Oltenia

 

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.