Ziarul lu' perfectu' simplu

Familia de bugetari Lucian și Anca Dindirică a declarat război „Republicii Oltenia”!

1,774

Familia de bugetari Lucian și Anca Dindirică – el manager al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” Craiova, ea șefă (până la sfârșitul acestui an) a TVR Craiova – a declarat război publicației noastre.

După ce timp de trei ani cei doi au încercat să blocheze articolele și anchetele jurnalistice care îi vizau – prin amenințări cu judecata sau cu plângerea penală, ea având chiar o tentativă de șantaj – soții Dindirică au trecut de la vorbe la fapte.

Ne-au dat în judecată invocând mincinos o campanie de denigrare lansată de publicația „Republica Oltenia” împotriva familiei lor.

Lucian Dindirică, consilier PSD în Consiliul Local Craiova și cadru universitar la Universitatea din Craiova, considerat de unii a fi „strategul numărul 1” al organizației PSD Craiova, ne cheamă în judecată la Tribunalul Dolj, printr-o acțiune înregistrată după ce „Republica Oltenia” a anunțat, pe pagina de Facebook, că a intrat în posesia unor documente care demonstrează că soția sa, Anca Dindirică, a ajuns director al postului TVR Craiova printr-un furt intelectual.

Azi, la Tribunalul Județean Dolj, primul termen.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.