Ziarul lu' perfectu' simplu

Fotomodelul Kate i-a stricat căsnicia virtuală lui Andrei Ivan

1,623

Andrei Ivan s-a căsătorit la 17 ani. Facebook e un spațiu unde poți să faci fără risc lucruri pe care legea nu ți le permite. Nici nu știm cât de multe sunt lucrurile alea, dar unul e sigur: să te însori fiind minor. Soția lui virtuală, Maria, de la el din Dâmbovița, i-a preluat numele de familie într-o clipită, ceea ce la evidența populației i-ar fi luat ceva mai multă vreme:

Ivan a venit la Craiova pe când echipa juca-n B, de unde imediat a promovat. Primul gol l-a marcat (și încă în poarta Stelei!) tot la 17 ani, iar câtă vreme a fost căsătorit pe Facebook cu Maria Ivan, în trei ediții de campionat jucate-n Liga 1, a dat 17 goluri. Asta i-a adus transferul în Rusia, la FK Krasnodar. Până să plece la ruși, Andrei locuise cu Maria pe strada Păltiniș:

Maria n-are încredere în fotograf. Altminteri, de ce s-ar mai poza și ea?

În Rusia, Andrei a cunoscut-o pe bielorusa Kate, care cu siguranță nu se numește Kate în acte, dar pentru el nu era o noutate, nici Ivan Maria nu se numea Ivan. Și s-a constituit, pentru a zecea mia oară în istorie, un cuplu format dintr-un fotbalist și o fată fotomodel.

Kate are încredere în fotograf, că fotomodelele nu se dau pe mâna oricărui pozar

Ivan a fost legitimat un an la FK Krasnodar și încă un an la Rapid Viena, după care s-a întors la Craiova. Pe când era la Giuleștina Austriei, într-o declarație la TV, Andrei a zis că prietena lui din Belarus va veni în tribună la Viena la un meci, cu FCSB, parcă. A fost cu noroc, Rapid s-a calificat.

Nu există nicio dovadă că bielorusa și-ar fi privit prietenul și din tribuna stadionului „Ion Oblemenco“. Presa mondenă din România (pe cea din Belarus n-am urmărit-o) spune despre Kate că iubește călătoriile. Păi dacă iubește călătoriile și-l mai iubește și pe Andrei Ivan, să poftească pe „Ion Oblemenco“!

 

Comments

comments

1 Comment
  1. […] Mai multe detalii citești AICI […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.