Ziarul lu' perfectu' simplu

Ișalnița rămâne fără primar, dar cu secretar de stat

229

De Crăciun, primarul Ișalniței, Ovidiu Flori, a înghițit sarmalele, gogâlț-gogâlț, cu noduri. Nu i-a stat gândul nici la țuica fiartă, când el însuși fierbea: va pleca deputat, nu va pleca? N-a plecat, fiindcă a ocupat postul Lia Olguța Vasilescu.

Acum a primit însă vestea cea mare: a avansat la Capitală. Ovidiu Flori e secretar de stat în Ministerul Transporturilor, numit de premierul Grindeanu. Nici dac-ar fi devenit prim-ministru consăteanul său Mihai Fifor, așa cum umblase vorba, n-ar fi sperat Ovidiu Flori la o pilă care să-i deschidă așa perspectivă.

Flori
Cu mersul pe jos se prezintă bine. Să-l vedem la alte genuri de transporturi…

 

E o legendă privind vizita lui Nicolae Ceaușescu la Ișalnița. A rostit președintele niște vorbe memorabile despre comună. Cine ne-a spus istorioara a zis: „A declarat la conferința de presă“. Ei, nici chiar așa! Ceaușescu nu făcea conferințe de presă, să nu-i adreseze ăia de la Scânteia întrebări incomode, dar cuvântări, slavă Domnului, ținea. Așadar, în spiciul prilejuit de vizita de lucru, Caușescu, impresionat de solariile și gospodăriile ișălnițenilor, a zis: „Dacă nu știți unde e Craiova, uitați-vă pe hartă și o s-o găsiți lângă Ișalnița“.

Ovidiu Flori a găsit Craiova fără prea mare greuate și a deschis aici o sumedenie de localuri. Astă-vară a mai și închis din ele: Trendul de lângă Cinema Modern și Trendul-discotecă, de la Gin-Gin. Tot a rămas cu Iberico, Scena, Big Ben și Trendul din Auchanul craiovițean. Iar Trendurile închise poate să le ia cu el la București, găsește el o soluție privind transportul.

În mai sau iunie, nu doar la Craiova o să fie alegeri anticipate de primar, ci și la Ișalnița, unde favorit la pariuri e vicele Eugen Bălan, fost primar plin. Dacă nu știți unde e Craiova, votați la Ișalnița!

 

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.