Ziarul lu' perfectu' simplu

Ivan bea apă după Ferfelea și Curelea

182

Ivan

În Craiova avem, lângă Piața mare, Blocul Coreenilor, numit așa din inerție, că Daewoo, unde lucrau acei coreeni, nu mai există, așa că s-or fi mutat în alt bloc. Avem în Craiova și Vila Fotbaliștolor, pe Păltiniș, care încă-și merită numele.

În Vila Fotbaliștilor, Andrei Ivan locuiește cu chirie într-un apartament întins pe un etaj întreg, cu suprafața cât a careului mic de pe terenul de fotbal. Careul de 6 metri are de fapt 5,5 metri, dar dacă punem și lungimea porții, iese ceva: (5,5 + 7 + 5,5) x 5,5. S-ar putea ca apartamentul lui Ivan să aibă chiar mai mult de 99 mp, că dispune de patru-cinci camere încăpătoare, două bucătării, două băi, terasă. Andrei Ivan zburdă prin toată această întindere doar cu prietena lui, Maria Ivan, ei fiind căsătoriți pe Facebook, de unde am capturat și poza lor.

Înaintea lui Andrei Ivan, cât a jucat la Craiova, în același spațiu a domiciliat Viorel Ferfelea cu soția lui. Părăsind echipa și orașul, Ferfelea a făcut o faptă bună și i-a dat pontul fostului său coleg.

În paralel cu Ferfelea, la alt etaj, pentru că etajele vilei sunt paralele în plan orizontal, a locuit Cosmin Curelea cu soția lui.

Din câte știm noi, nimeni de la club nu s-a gândit să angajeze o echipă de specialiști care să detecteze polii de eficacitate fotbalistică pe teritoriul Craiovei.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.