Ziarul lu' perfectu' simplu

Jan Nicola: „Eu vreau să fac ceva, nu să promit!”

488

Trăit câțiva ani în străinătate, absolvent al școlii de antrenori de la Coverciano, unul dintre cei trei candidații la funcția de vicepreședinte al AJF Dolj, spune că are relații la AC Milan și va încerca o colaborare cu celebrul club dacă va fi ales.

jan-nicola

Unul dintre cei trei candidați la funcția de vicepreședinte al alegerilor AJF Dolj din 26 noiembrie 2016 este Jan Nicola. El a activat ca jucător de fotbal mai mult în Gorj, la Turceni, dar și la câteva echipe doljene, printre care Bere Craiova, în anul promovării în divizia C cum era pe atunci, și la MAT Craiova. În ultima perioadă, Nicola a fost plecat în Italia, unde a absolvit cursurile școlii de antrenori de la Coverciano. În prezent este administrator de bază sportivă, unde și coordonează activitățile aferente. În plus, din 2015 este președinte al Asociației Fotbal Club Nicola, persoană fizică de drept public fără scop patrimonial.

Despre ce l-a determinat să candideaze la aceste alegeri, Nicola afirmă: „Pentru a ajuta la îmbunătățirea fotbalului din județul nostru. Iar din acest puncte de vedere deja am avut întâlniri cu niște oameni de afaceri pentru a achiziționa trei microbuze pentru AJF, pentru a le pune la dispoziție echipelor pentru deplasări. Cheltuielile sunt mari, iar echipele nu fac față. În plus, vreau să elimin împreună cu cei care vor fi șefi practica folosită azi, ca arbitrii să fluiere la două meciuri. Nu este posibil acest lucru, păi ce randament să dea arbitrii când fug de la un meci la altul?”.

În ce privește organizarea campionatelor, candidatul cu patalama de antrenor de la Coverciano spune: „Doresc să mărim numărul echipelor participante în liga a patra. Fie o ligă cu mai multe formații, fie cu două serii. Pentru asta voi încerca aducerea de sponsori. Repet, echipele nu au bani și de aceea sunt atât de puține. Dar să vă spun ceva, eu vreau să fac, nu să promit, iar pentru astsa este nevoie să ajung acolo!”.

„Sunt disponibil mereu, nu ca alții cu funcții și la alte echipe!”

Jan Nicola le trasmite alegătorilor că este disponibil non-stop pentru doleanțele acestora. „Eu sunt disponibil oricând și la orice oră pentru toată lumea pentru a-i ajuta în orice probleme de fotbal. În orice moment eu voi fi găsit la datorie, nu ca alții care au funcții în șapte instituții. Păi în ce lume trăim? Nu ai loc de ei prin diferite locuri de conducere. Fotbalul este ceva ce necesită timp acordat, nu câteva ore pe zi sau decizii luate prin telefon. Oricum, sper să fiu ales, să fie ales prietenul meu Horațiu Stănescu și împreună o să vedeți că revitalizăm fotbalul din județul nostru. Nu sunt vorbe. Am relații la echipe din străinătate, am intrare la AC Milan, deja am discutat pe acolo, doresc să aduc un tir de echipamente atât pentru seniori, cât și pentru juniori. Chiar dacă mă repet, echipele sunt sărace și orice ajutor este benefic. Nu să dau o minge, cum am înțeles că a fost până acum, ci câte sunt necesare pentru desfășurarea activității în bune condiții”.

     Mario Morcov

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.