Ziarul lu' perfectu' simplu

Ludovic Orban vrea să curme în instanță „curvăsăreala“ primarilor

7,148

Șeful cel mare al PNL, Ludovic Orban, a ajuns iarăși în Dolj, unde a participat la câteva întruniri însoțit de candidata la alegerile europarlamentare Violeta Alexandru, provenită din rândul societății civile, și șeful partidului pe Dolj, Ștefan Stoica.

La Castranova și Apele Vii au ținut să-i întâlnească pe mai-mare liberali câte două sute de localnici, conform numărătorii făcute de organizatori, care au relatat asta la ulterioara conferință de presă din Craiova. În ambele comune, dezbaterile au vizat major migrația. Sunt 4 milioane de români care muncesc în țări străine, capitol la care România ocupă locul doi, după Siria.

Dar poți să migrezi și fără să te miști din fotoliu. Au demonstrat-o recent 14 primari ai unor localități doljene (între care 8 liberali), care s-au mutat la PSD, „șantajați sau mituiți din bani publici“ – a spus Ludovic Orban. Și a mai spus că prefectul ar trebui să-i revoce din funcție, PNL a depus o adresă la Instituția Prefectului Județului Dolj solicitând asta, dar niciun prefect n-o să procedeze astfel cu un primar care-și trădează partidul în favoarea celui aflat la guvernare.

PNL va chema în instanță primarii traseiști care l-au abandonat. „Trebuie ca o hotărâre judecătorească să creeze un precedent și să nu mai permită această curvăsăreală“.

Primarii fugiți de la PNL pe care-i paște procesul sunt: Marius Cîrstianu (Radovan), Eugen Giurcă (Sălcuța), Marius Antonie (Daneți), Traian Stan (Teslui), Marius Dinulescu (Catane), Florea Neacșu (Gighera), Florel Catană (Galicea Mare) și Gheorghe Popa (Mischii).

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.