Ziarul lu' perfectu' simplu

Micul Micul Titulescu e deja bădăran

15,152

PSD își crește cadrele ca Viitorul Constanța fotbaliștii. Există Liga Elevilor Social Democrați, al cărei președinte executiv pe Craiova e leit-poleit Victor Ponta:

Ponta e cel din imaginea a doua de sus în jos. Asemănarea lor nu ține doar de fanteziile naturii, nu-i numai fizică.

Președintele-junior, pe nume Mihai Vlădoiu, elev la Liceul „Marin Sorescu“, trăiește împlinirea adolescentină de a-și burduși pagina de Facebook cu imagini ale corifeilor locali de la partid. Când îl prinde pe câte unul să i se alăture în fața aparatului, îl prinde totodată pe Dumnezeu de picior. Spre exemplu:

Și-au manifestat plăcerea de a fi văzut imaginea peste o sută de utilizatori, între care și Oana Zaharie. Ea i-a precizat lui Mihai Vlădoiu sub fotografie: „Am dat like doar pentru tine“.

Și cum să lase un președinte mic, dar cu potențial în creștere, o așa pată pe obrazul unui senator cu S mare? Schimbul de replici a decurs precum se vede mai jos:

Oana Zaharie e profesoară unde-i Mihai Vlădoiu elev, la „Marin Sorescu“. Exprimarea lui „să lăsăm gargara“ ar fi mers de la școlar la școlar sau de la profesor la profesor amic. Iar când el îi spune asta interlocutoarei, sună a „lăsați gargara!“, fiindcă ea a deschis discuția. (Apropo, absurdă continuare a lui, că nu contează pentru cine-i like-ul.)

O terță persoană s-a băgat în convorbirea expusă public și i-a explicat elevului că nu-i frumos ca un tânăr în care partidul și-a pus nădejde să i se adreseze ca el unui cadru didactic. Utilizatorul Mihai Vlădoiu și-a șters postarea, cu senator cu tot. Atât de previzibil, încât terța persoană pusese la păstrat dovada de mai sus.

Obrăznicia de vechil a lui Mihai Vlădoiu nu se alimentează din neant. Profesorii de la „Marin Sorescu“ robotesc pe moșia mamei sale, Lucia Croitoru, directoarea liceului. Bine măcar că nu i-a zis profesoarei care l-a inoportunat „Fă Oana“. Orișicât, până la Micul Titulescu mai are.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.