Ziarul lu' perfectu' simplu

O secretară acuză. La AMR, copiii au jucat pe bani fără să știe

690
Jocuri la AMR
Repetiții la sediul AMR din Craiova. Participanții vor vedea ei oare 200 de lei pe lună?

Într-o bună zi (de februarie 2013), o elevă de 18 ani a primit în cutia poștală un act de la fisc potrivit căruia achitase în 2012 un impozit la stat de 4.721 de lei, ceea ce însemna că încasase venituri pe rupte, deși ea nu văzuse nicio para chioară și nu avea habar de asta.

Impozitata, Bianca Elena Drăculeț, acum studentă la Lyon, e fiica Dorinei Drăculeț, pe atunci secretar administrativ la Asociația Macedonenilor din România. Ionel Drăculeț, tatăl Biancăi, s-a dus la Agenția Națională de Administrare Fiscală să vadă ce bani a luat fata lui, sau mai degrabă ce bani n-a luat. Venitul provenea din drepturi de proprietate intelectuală, în sumă brută de 29.500 de lei pe anul 2012 și în sumă netă de 24.779 de lei. „Cineva a semnat în fals, în locul Biancăi, declarația de impozitare!“, acuză tatăl și mama Biancăi Drăculeț. Și spun și cine.

DSCF7266

DSCF7267

În 2010, adolescenta Bianca Drăculeț a încheiat cu AMR, reprezentată de președinta Constantina Dumitrescu, deja celebră pentru cititorii noștri, un contract de prestație artistică pe drepturi de autor. Să participe la spectacole de jocuri și dansuri macedonene. Îi plăcea fetei, nu se gândise la retribuție, cu toate că era vorba în act și de niște bănuți: în principiu, 50 de lei net pentru fiecare spectacol și 200 de lei lunar pentru prezența la repetiții.

Onorariul poate fi modificat în funcție de mărimea și complexitatea spectacolelor la care interpretul participă și a numărului de persoane pe care-i instruiește“, spune agramat actul, dar poate că doamna Constantina știe mai bine macedoneana decât româna. 24.000 de lei net pe un an înseamnă 2.000 pe lună. Adică 40 de spectacole lunar, nici Petrică Mâțu Stoian nu are o așa medie, socotind și nunțile… Dar Bianca a fost și instructoare, ah, de aci s-au adunat lovelele morman… Bani pentru care Bianca nu a semnat și nu i-a încasat, susțin cu tărie părinții ei.

În data de 14 februarie 2013, AMR a depus la financiar o adeverință privind veniturile Biancăi, pe care tatăl fetei a obținut-o:

DSCF7269

adeverinta

Adnotările îi aparțin lui Ionel Drăculeț Drăculeț: „Nu a luat bani deloc. Au fost luați de Constantina Dumitrescu“ și „La fel a făcut cu toți copiii-dansatori – situațiile se pot găsi la financiar“.

Sigur, șefa macedonenilor din România a trebuit să-i dea uluitei mame a dansatoarei și o explicație. Dorina Drăculeț ne-a reprodus-o: „A, păi nu ți-am spus, Dorina, că banii ăia ne-au trebuit pentru campania electorală?“.

Comments

comments

39 Comments
 1. Oana says

  Adeverinta asta poate fi scrisa de oricine. Nu are nicio semnatura sau stampila pe ea. Cum puteti lua in considerare asa ceva? Defapt asta e valoarea jurnalismului in Romania. Nu verificam niciodata sursa de dragul de a avea subiecte.

 2. Emilian Mirea says

  “Adeverinţa nu are nici o semnătură sau ştampilă …pe ea”. Dar, ce, e vreo persoană feminină?… Doamna profesoară, facem personificări?… “Defapt”, se scrie, corect, de fapt… Dacă trăia Marin Sorescu şi era directorul liceului, după cum îl ştiu eu, pe “şiştache”, vă lua dracu pe toţi incompetenţii ăia de acolo…

 3. Cristian Vasile says

  NU CUMVA CEA CU NUME PREDESTINAT, DRACULET, CARE A FACUT SI INCHISOARE, PENTRU DELAPIDARE SAU ASA CEVA,SE ZICE PRIN TARG, ESTE FOARTE IMLICANTA SI INTRIGANTA, IN ACESATA CHESTIUNE MURDARA? EMILIAN MIREA A LUAT BANI FRUMOSI DE LA AMR, ATUNCI DOAMNA DUMITRESCU REARA BUNA SI NU SPUNEA NIMIC, ACUM CA NU MAI PRIMESTE ACESTI BANI SAU DOREA MAI MULT, DL.MIREA INCEPE UN RAZBOI, PAI DACA ESTE VORBA DE BANI NEGRII, NU CUMVA DANSUL ESTE COMPLICE/IN PLUS, TOATA CHESTIUNEA ESTE EXTREM DE URAT MIROSITOARE, CINEVA TE ANGAJAZA, CAND AVEAI MARE NEVOIE, SE PARE, NU-TI FACI TREABA SAU FACI ALTE TREBURI SI CAND ESTI LUAT LA INTREBARI SANTAJEZI CU DNA-UL, DL.MIREA NU ARE CUM SA FIE CURAT INTR-O ASTFEL DE SITUATIE, MUSCA MANA CARE I-A DAT NU PAINE CI COZONAC, ESTE UN OM DE ONOARE SE VEDE..CAND ARUNCI CU MIZERII, IN FOSTII PRIETENI SI OAMENI CARE TE-AU AJUTAT LA GREU, CUM SA TE MAI LAUZI CA ESTI SCRIITOR DE VALOARE CA DE ZIARIST NU PUTEM VORBI. INDIFERENT CUM SE VA TERMINA TOTUL, DOMNUL MIREA PIERDE, DACA VA CASTIGA VIITOARELE PROCESE, LUMEA VA STII DESPRE EL CA ESTE UN OM RAU CARE ISI BAGA PRIETENII IN PUSCARIE, VA MAI AVEA CINEVA CURAJUL SA SE APROPIE DE EL SAU VA FI UN CIUMAT.. DACA PIERDE, POATE DA REPUBLICA OLTENIA IN JUDECATA, CA EA ESTE DE VINA CA EL FACE RAU. IN LOC SA-SI VADA DE SCRIS SI DE VIATA PERSONALA, DL. MIREA SE ASOCIAZA CU DRACUL SI FACE RAU SI NICI NU INTELEGE CA TOTI CARE II SPUN SA SE OPREASCA II VOR BINELE. TOT CE A FACUT DL.MIREA PANA ACUM, CA SCRIITOR, CA OM SI ZIARIST S-A DUS PE APA SAMBETEI, ACUM NU VEDEM DECAT MIZERIE IMPRASTIATA PESTE TOT, MIZERIE CARE, INEVITABIL, SARE SI PE EL, IN CURAND SE VA SUFOCA DE ATATA MIZERIE URAT MIROSITOARE, PACAT, DL.MIREA ISI FACE HARAKIRI IN PUBLIC SI ASA MAI PIERDEM UN SCRIITOR CARE DISPARE, DIN VIATA PUBLICA, PE MANA LUI CACI NU VAD PE CINEVA CARE SA-L APRECIEZE PENTRU CEEA CE FACE, CINEVA ONEST SI CU SCAUN LA CAP NU AR LOVI ASA IN FOSTII PRIETENI, ESTE UN GEST EXTREM DE URAT, ORICE JUSTIFICARE AR AVEA GESTUL..

 4. Emilian Mirea says

  Despre originea macedoneană a preşedintei AMR, Constantina Dumitrescu, îl vom întreba pe Gicu lu Breazu, ursar din Podari, cu care a fost căsătorită şi din curtea căruia a fugit în braţale lui Gelu Dumitrescu de la Urzicuţa…

 5. Ana says

  Substantivul “adeverinta” pentru cultura dumneavoastra are genul feminim.

 6. dorinadraculet says

  Cristian Vasile este pe contul fals

  1. dorinadraculet says

   Cristian Vasile este pe cont fals Constantina Dumitrescu sau asa cum o numesc apropiatii cand se supara ,,frizerita de Craiovita,,.Spre stiinta toate verificarile au fost facute de sotul meu care s-a asociat cu Emilian Mirea un om de o probitate profesionala si o corectitudine iesita din comuna si impreuna incearca sa elucideze misterele A.M.R -SAU CUM SE SCRIE IN ZIARE ,,JAFUL PE BANII PUBLICI,,Asa cum zice Mandra Trasnitu sau Cristian Vasile conturile false ale Constantinei Dumitrescu,numele predestinat este numele pe care l-am dobandit in urma casatoriei ,prima de altfel si nu este numele meu de familie spre stiinta Constantinei.Popa Elena Aurora referent de specialitate financiar contabil din 21.01 2007 pana la data de 01.04 2014 cand a fost incarcerata oare a stiut ce este in ograda A.M.R,POPESCU MARIANA VENERA controlor financiar din 15.10.2009 ne poate spune ceva despre banii publici???
   Sau ne poate elucida Tudor Dan nepotul doamnei ,,AMERISTE,,??? Sunt multe de spus si de probat…Daca sunt infractoare asa,, cum se zice prin targ ,,ne spune Constantina Dumitrescu ce edste Popa Elena Aurora???Este o cloaca de infractori la AMR???

 7. Emilian Mirea says

  “Banii frumoşi” de la AMR”, de care spune transexualul Cristian Vasile/versus Constantina Dumitrescu au însemnat, timp de 9 luni, 1,100 lei – salariul unei femei de serviciu dintr-o instituţie de stat, în condiţiile în care am fost angajat ca având studii superioare; “banii negrii” (se scrie doar cu un “i”, poate, la Coafură se scrie cu doi “i” – Oana, dansatoarea pe igliţă, nu vă învaţă gramatică în lipsa mea?), nu a fost vorba niciodată de bani negri în ceea ce mă priveşte, eu am avut pretenţia doar să nu fiu înşelat pe faţă, cu drepturile de autor şi deconturile în alb, banii negri sunt cei aflaţi în buzunarele şi conturile Constantinei Dumitrescu. Şi, vai, ce om rău sunt eu că vreau să se afle adevărul!… Dar eu nu vreau să bag pe nimeni în puşcărie, dacă e nevinovat. Iar prieteni nu pot să-mi fie cei precum Constantina Dumitrescu şi acoliţii ei care m-au înşelat cu bani, m-au folosit pentru evaziune şi fraudă fiscale şi, pe deasupra, m-au mai şi batjocotit cum au vrut… Şi o întrebare de final pentru Coafeza-Şefă a Asociaţiei Macedonenilor din România: astăzi m-aţi aşteptat la sediu pentru o execuţie sumară, cu plutonul de execuţie pregătit… V-am dezamăgit, nu m-am prezentat. Aveaţi armele pregătite, cu cartiuşele pe ţeavă; ce-aţi făcut cu ele? Vorbeam cu un prieten, azi, despre asta şi mi-a fost teamă, la un moment dat, să nu cumva, din cauză de mustrare de conştiinţă, să asistăm la o sinucidere colectivă la filiala AMR Craiova…

 8. dorinadraculet says

  Poate ne va spune ,,amerista sefa pe tara,, cum sunt angajate salariatele de la Bailesti ???Una plecata peste hotare sa lucreze pentru A.M.R???Emilian te intrebi de originea lor???La Sucursala Bailesti sunt si de origine rroma,soliste vocala ,,canta imnul amr ,, pana la urma la cat de bine stapanesc limba macedoneana poate fii cantat si in ,,tiganeste,, ca oricum nu are importanta,,bani sa iasa,,

 9. Emilian Mirea says

  Astăzi, 1 septembrie 2015, am fost convocat la “judecata de apoi”, la sediul Filialei AMR din Craiova, la care să dau socoteală în legătură cu “abaterile mele disciplinare”, în condiţiile în care (încă) preşedinta AMR, Constantina Dumitrescu, nu vrea să sufle o vorbă despre ABATERILE SALE PENALE, despre FRAUDELE FISCALE PE CARE LE FACE ÎMPREUNĂ CU ACOLIŢII, DE VREO 11 ANI ÎNCOACE!!!… Păi, e corect? Eu să răspund în faţa plutonului de execuţie care mi se pregătise pentru că spun adevărul şi sunt sărac cum am fost dintotdeauna, iar Constantina Dumitrescu să nu răspundă nimic în legătură cu cele două vile din Bucureşti, cea din Urzicuţa şi cea în construcţie (chipurile, bibliotecă Liana Dumitrescu – fiica sa, “marea eroină”, care, în 7 ani de mandat, a vorbit în parlament 2 minute şi jumătate), 3 maşini de lux – două 4×4 Volvo şi Wolfsvagen (adusă cadou, cu fundă roşie, în urmă cu un an, soţului Gelu de la Urzicuţa, pe care, de mult timp, îl înşală cu Soarele…), vacanţe în străinătate, trai, nineacă, plus şofer “de serviciu”, care ştie să facă patul şi înainte, şi după…

 10. Emilian Mirea says

  Ştiaţi că Lienuş (“marele erou” Liana Dumitrescu, fiica decedată a Constantinei Dumitrescu) …”a băgat” spaţiul aerian românesc în Europa şi că, dacă nu era ea, spaţiul ăsta aeriean era vai de capul lui, nu ştia încotro s-o ia, poate că ajungea să se prostitueze şi chiar să se culce cu Piso (?!)…

 11. dorinadraculet says

  Emilian,nu-ti face probleme nici un salariat A.M.R nu a scapat sa fie trecut prin ,,furcile caudine,,de Constantina si acolitii…ei chiar daca nu stiu nimic concret dar instigati si platiti de ea vorbesc…Asa cum se ,,spune prin targ,,citez din Cristian Vasile-pseudonimul contului fals al Constantinei Dumitrescu contabila Popa Elena Aurora era omul de legatura dintre A.M.R. si DGFP-Dolj pentru ca dansa coordona activitatea si evidenta contabila si asigura legaturile cu organele fiscale din teritoriu ex. Bailesti unde se depuneau declaratiile de venit ale dansatorilor,, Ansamblului Sonte,,De angajerile facute nu mai vorbim asa cum ,,se spune prin targ,, are la domiciliul din Urzicuta unde se zice ca ar fi sediul AMR SUCURSALA URZICUTA angajate doua servitoare Stancu Ileana si Tanciu Marinela dar ele nu stiu ce functii inalte detin.Stancu Ileana a fost angajata din 2011 pana in 2013 femeie de serviciu la Liga Albanezilor…oare a facut si pe ,,traducatoarea ,,acolo???iar in momentul de fata Tanciu Marinela este din 16.01.2013 functionar administrativ la Camera Deputatilor sau asa cum ii place sa spuna domnului deputat al etniei,,camera derutatilor,,Emilian sotul meu detine foarte multe date in sensul acesta ,intaniti-va si cu domnul profesor Caslaru si incercati sa pune cap la cap toate informatiile detinute de voi…ajunge atat blamare …stii proverbul ala romanesc,,hotul striga hotii,,pe asta a mizat,, CONTROLOAREA FINACIARA AMERISTA,,Mariana Venera,NU POT SA SCRIU SI NUMELE DE POPESCU CA L-A PATAT

 12. dorinadraculet says

  Emilian,nu-ti face probleme nici un salariat A.M.R nu a scapat sa fie trecut prin ,,furcile caudine,,de Constantina si acolitii…ei chiar daca nu stiu nimic concret dar instigati si platiti de ea vorbesc…Asa cum se ,,spune prin targ,,citez din Cristian Vasile-pseudonimul contului fals al Constantinei Dumitrescu contabila Popa Elena Aurora era omul de legatura dintre A.M.R. si DGFP-Dolj pentru ca dansa coordona activitatea si evidenta contabila si asigura legaturile cu organele fiscale din teritoriu ex. Bailesti unde se depuneau declaratiile de venit ale dansatorilor,, Ansamblului Sonte,,De angajerile facute nu mai vorbim asa cum ,,se spune prin targ,, are la domiciliul din Urzicuta unde se zice ca ar fi sediul AMR SUCURSALA URZICUTA angajate doua servitoare Stancu Ileana si Tanciu Marinela dar ele nu stiu ce functii inalte detin.Stancu Ileana a fost angajata din 2011 pana in 2013 femeie de serviciu la Liga Albanezilor…oare a facut si pe ,,traducatoarea ,,acolo???iar in momentul de fata Tanciu Marinela este din 16.01.2013 functionar administrativ la Camera Deputatilor sau asa cum ii place sa spuna domnului deputat al etniei,,camera derutatilor,,Emilian sotul meu detine foarte multe date in sensul acesta ,intaniti-va si cu domnul profesor Caslaru si incercati sa pune cap la cap toate informatiile detinute de voi…ajunge atat blamare …stii proverbul ala romanesc,,hotul striga hotii,,pe asta a mizat,, CONTROLOAREA FINACIARA AMERISTA,,Mariana Venera,NU POT SA SCRIU SI NUMELE DE POPESCU CA L-A PATAT

 13. dorinadraculet says

  Emilian,vad cat de informat este acest Cristian Vasile din interiorul AMR,,despre banii frumosi care i-ai luat ,,mai ai din ei pentru a achita un onorariu de avocat???poate are cineva de la AMR nevoie de aparator…ca speranta mare era la doamna fost procuror antimafie Alinuta Bica ,care solicita intrarea in Baroul Dolj,dar acum saraca a intrat din nou,iti spun asta sa vezi cercul de prieteni,,infractori,, ai Constantinei Dumitrescu …si ju sunt putini deloc…Mihneas Geanta ii construia un cabinet de avocatura dnei Alinuta Bica la Dolj de incapea tot Baroul,asa cum a construit si casa in care Functioneaza Liga Albanezilor si unde a functionat pe o perioada scurta si AMR-Sucursala Craiova…Catew Filiale o fi in tara numai ,,DUMNEZEUL,,care a poposit in pridvor la Urzicuta la Filiala AMR poate sa stie…pana atunci sa lasam organele abilitate sa ne spune,concret si real ce vrem sa stim…Cu bine!

 14. Emilian Mirea says

  Despre contabila Constantinei Dumitrescu, ELENA AURORA POPA, aflată acum în puşcărie; acesta este “genul” de contabilitate practicat şi la AMR – “contabilitate puşcăriabilă”?

  Contabila Elena Popa, omul de legatura cu inspectorii DGFP Dolj

  “Inculpata ELENA AURORA POPA are 38 ani, este casatorita, are un copil minor in intretinere, este economist la SC CLUB GINA SRL Craiova, este absolventa de invatamint superior.
  A adoptat o pozitie sincera pe parcursul urmaririi penale. A ajutat la aflarea adevarului in cauza si la documentarea activitatii infractionale a celorlalti inculpati. Declaratiile sale au avut un rol hotaritor in conturarea ansamblului retelei infractionale si a structurarii sale pe diverse paliere. Si din acest motiv, incepind cu data de 22.01.2005, procurorii n-au mai solicitat prelungirea duratei masurii arestarii sale preventive, considerind ca merita sa fie cercetata in stare de libertate. A mai contribuit la luarea acestei decizii si epuizarea activitatilor de urmarire penala care o vizau in mod direct, tocmai datorita atitudinii sale de totala cooperare.
  Rolul sau in cadrul gruparii consta in coordonarea activitatii de evidenta contabila si asigurarea legaturilor cu organele fiscale teritoriale. Contabila s-a retras voluntar din retea in luna martie 2003.
  Elena Aurora Popa nu este cunoscuta cu antecedente penale. Este cercetata pentru fapte similare in dosarul nr.7266/2004 al Judecatoriei Sector 6 Bucuresti (aceeasi cauza in care este dedus judecatii si Genica Boerica). Toate aceste imprejurari pot conduce la sanctionarea ei cu o pedeapsa orientata catre minimul special”.

  Gazeta de Sud, 04.04.2005

 15. Emilian Mirea says

  Rectificare legată de “banii frumoşi” pe care i-aş fi primit de la AMR: timp de 1 an şi 8 luni, salariul meu a fost de 1.500 lei brut (1.100 net) şi în ultimele 4 luni de 2.000 brut (1.400 net). Iar 300.000 lei RON mi-au fost luaţi din drepturile de autor cuvenite, chipurile, i-am donat eu de bunăvoie… “Frumoşi” bani pentru cât am făcut pentru AMR, în toată această perioadă, când tot ce înseamnă media şi oamenii de cultură din Craiova au identificat AMR cu Emilian Mirea şi habar nu au avut de existenţa Constantinei Dumitrescu!… Iar dacă, datorită mie, a ajuns să fie invitată pe la posturile locale de televiziune, a doua oară realizatorii au scuipat în sân decât s-o mai invite în emisiune, ca să îi mai dea ocazia să abereze despre cum vorbeşte ea cu fiică-sa sau să citească “scrisorile primite de la Soare”…

 16. Elena says

  Studenta la Lyon cu media 6.06 la Bacalaureat.
  http://static.bacalaureat.edu.ro/2013/rapoarte/DJ/lista_unitati/4/rezultate_finale/alfabetic/page_5.html
  Oare ce facultate din Lyon primeste astfel de studenti?
  In Craiova era studenta la cu taxa si acum e studenta la Lyon?

 17. Maya says

  Oare cum isi poate permite o pensionara pe caz de boala sa isi tina fata la Lyon…

 18. Flori Butu says

  Dorino ai uitat ca stie tot Bailestiul si Silistea Cruci ca inainte sa il iei pe barbatul tau ai trait cu socru… ?

 19. Nicolae Coande says

  Emilian, dar ce e cu acuzatiile de pedofilie? Auzisem eu ceva.

 20. Ileana Nita says

  In povestea celor 7 Bianca studiaza la Lyon sau este cazata… in casuta piticilor din padure anul trecut se ducea cu 7 tigani odata in padure pe 50 de euro si acum e mare studenta la Lyon

 21. Flori Butu says

  Draculeato ai uitat cand mi ai furat bijuteriile de o suta de milioane ca sa o platesti pe profesoara matara sa treaca fica ta bacul…?

 22. Emilian Mirea says

  Nicolae Coande nu e profesor la Liceul de Artă, ca tine, e mult deasupra nivelului tău de înţelegere a lumii, iar dacă îi spun că i-ai folosit numele împotriva mea s-ar putea să te alegi cu o înjurătură şi cu un şut în cur pe acolo pe unde te prinde, că ăsta nu ştie multe şi nu-l poţi şantaja cu bărbatu-tău procuror la DIICOT… Acum cine poate face dosar penal şi cui, domnule Procurorius Diicotus Şantajatus?…

 23. Emilian Mirea says

  Dar ce e cu acuzaţiile de necrofilie în AMR, că staţi mai tot timpul pe la Cimitirul Ungureni?!… Am auzit eu ceva…

 24. Simplu Cetatean says

  E penibil sa te bucuri de raul altuia. Mai jos de atat nu poate ajunge un om niciodata. Sa te bucuri de moartea altuia….

 25. Emilian Mirea says

  Tu, Simplu Cetăţean, de ce nu te duci să mori undeva, pe la Urzicuţa, prun fundul curţii, unde era latrina odată, plină de căcat, sau sub poalele ridicate ale vecinei care iese noaptea să se pişe în curtea ei, unde are tot dreptul, fără să ştie că nevasta Soarelui i se uită drept în cur?!…

 26. Simplu Cetatean says

  Deja domnule depasiti orice limita a bunului simt. Jigniti in stanga si in dreapta pe oricine. Un singur lucru voi mai spune “Lume multa, oameni putini”.

 27. Vio says

  Cine vorbeste! o puscariasa cu doi ani de executare pentru furtul unui card…Dorian Draculet…cu fiu-sau tot un puscarias ca ea a furat cardul si fiu-sau a scos banii colegei grefiere.O familie de hoti.Fie-sa e o prostituata , o stie tot Bailestiul.

 28. Emilian Mirea says

  Mesaj de la Emilian pentru Laura: Laura, eu am considerat totdeauna că suntem prieteni şi vreau să-ţi spun doar atât: FUGI, FUGI cât mai poţi!… Dacă nu eşti prietenă cu mine şi eşti prietenă mai mult cu nevasta Soarelui, nu fugi, stai acolo, până vei pleca “însoţiră” de băieţii cu mască…

  1. Laura Rogobete says

   Multumesc pentru “grija” pe care mi-o porti. Eu prefer sa raman alaturi de Soare si Lumina.

 29. Liviu says

  bai panarama cu acrnet rosu ai uita cand te betivaneai prin carciumi si te lauau toti al suturi? acuma tu un amarastean de agronom te dai poet…ai sapat ma vreoadta la viata ta? ca asta esti un agronom facut de ceausescu cu cinci

 30. dorinadraculet says

  Amerista sefa ,,spre stiinta,, dupa ce organele abilitate isi va spune cuvantul ,ve-i ramane cu zestrea primita de la PODARI..cu care ai venit in natia macedoneana pe care ai facut-o de rusine…Rusine sa-ti fie ca lovesti in copii,esti batuta rau de soarta,ti-a dat Dumnezeu dupe sufletul tau ,,hain,,dar te faci ca nu-ti pasa…sau de fapt nu-ti pasa ,te intereseaza doar banul public.Rusine,mare rusine!

 31. Cristian Vasile says

  PROBABIL NU O SA MAI SCRIU PE AICI CA PUTE DE SE SIMTE PRIN ECRAN.. NU SUNT CONSTANTINA DUMITRESCU, DOAMNA DUMITRESCU SE POATE APARA SI SINGURA, CU NUMELE REAL SI, POSIBIL, O VA FACE..NCI NU-I VREUA RAUL DOMNULUI MIREA, UN CRESTIN NU VREA RAUL PACATOSULUI CI INDREPTAREA LUI, CHIAR SI UN DRAC MAI MIC, UN DRACULET, SE POATE INDREPTA..
  PENTRU DL. MIREA, RUPT DE VIATA REALA, MULTI CU STUDII SUPERIOARE, LUAU SALARIUL DANSULUI SAU MULT MAI PUTIN, PENTRU MUNCA, DINSUL NU MUNCEA IN AGRICULTURA, BANII ERAU FRUMOSI,PENTRU MUNCA PRESTATA, CAM TOT ATAT IA SI O ASISTENTA IN SPITAL,DANSUL VOIA MAI MULT SI AVEA AMBITII MARI SI DIN CAUZA ASTA FACE CE FACE ACUM..
  DANSUL VEDE NUMAI DUSMANI, MA INTREB CARE II SUNT PIETENII, IN AFARA CELUI CU COARNE, DE FAPT, S-A ASOCIAT CU UN DRAC MIC, NICI AICI NU A PERFORMAT..
  IN REST, DL.MIREA ESTE INTR-O DECADERE MORALA VIZIBILA, CU UN LIMBAJ CARE NU SE FOLOSESTE NICI LA MINE IN MAHALA, IAR SA VORBESTI DE RAU DECEDATII ESTE CHIAR SCARBOS SI SUB ULTIMA LIMITA..DACA DOAMNA DUMITRESCU NU I-A FOST PRIETENA ATUNCI CINE I-A FOST DOMNULUI MIREA PRIETEN? CAND CINEVA TE ANGAJAZA, PENTRU CA NU AI UN LOC DE MUNCA DESTUL DE CONVENABIL, TE AJUTA SI IL CUNOSTII DE DOUA DECENII, ANI IN CARE ITI ANUNTI PRIETENIA SI DEVOTAMENTUL, SCRII ARTICOLE ELOGIOASE DESPRE PESOANA RESPECTIVA, ASTA NU INSEAMNA PRIETENIE? SAU CAND SCRIA DESPRE DOAMNA DUMITRESCU, DE BINE, DANSA NU MAI ERA COAFEZA? CAND S-A ANGAJAT, DL.MIREA NU A AVUT SCRUPURILE MORALE DE ACUM, OARE DE CE? NU CUMVA DANSUL AR FI VRUT MAI MULT, MAI MULTI BANI, MAI MULTA PUTERE, IN CADRUL AMR, SI, PENTRU CA NU AVEA MERITE DESTULE NU LE-A PRIMIT, OARE ACEASTA ESTE CAUZA SUPARARII FURIOASE A DANSULUI, AMBITIA NEMSURATA?, NU CU URA SI ACUZATII GREU DE DOVEDIT SAU IMPOSIBIL DE DOVEDIT SE PROMOVEAZA, NU CU LUCRATURI SUBTERANE SI ALIATI INDOIELNCI, SE PROMOVEAZA CI PRIN MUNCA, ONESTITATE SI VALOARE.. DIN PACATE, PENTRU DOMNUL MIREA, DANSUL SE AFUNDA IN MIZERIE DIN CE IN CE MAI MUT DOVEDIND MICIME SUFLETEASCA SI LIPSA DE MORALITATEORICE AR SPUNE SI ORICUM S-AR JUSTIFICA, ISI ATACA, SUBURBAN SI RUSINOS, FOSTII PRIETENI SI BINEFACATORI, ATACAND SI PERSOANE DECEDATE CARE NU SUNT IN CAUZA SI NU SE POT APARA, DL.MIREA A AJUNS LA LIMITA DE JOS A MORALITATII, CA MARE ZIARIST NU INVESTIGHEAZA CORUPTII, SUNT DESTUI, CI VREA SA VADA PEDEPSITI PE CEI CARE I-AU FACUT BINE, RASPLATIND BINELE CU RAUL, ASTA SA NE INVATAM MINTE SA MAI AJUTAM PE CINEVA..DANSUL NU INTELEGE IN CE SITUATIE RUSINOASA, PENIBILA SI URAT MIROSITOARE SE AFLA, NCIODATA NU LOVIM PE CEI DISPARUTI, NCIODATA NU NDAM IN CEI CARE NE-AU FACUT BINE CAND NE ERA MAI GREU, NCIODATA NU LOVIM IN PRIETENI CHIAR CAND ACESTIA GRESESC..PANA UNDE O SA DECADA DOMNUL MIREA, DE CE NU INTELEGE CA, DINCOLO DE ORICE, SI-A PIERDUT CREDIBILITATEA SI PRIETENII, DOVEDIND UN SUFLET MESCHIN, DE OM MARUNT O SA DAU UN EXEMPLU, POATE INTELEGE SI DANSUL UNDE A GRESIT- SITUATIA DANSULUI ESTE ASEMANATOARE CU A CUIVA CARE ESTE SALVAT DE LA INEC SI CAND SALVATORUL INTOARCE SPATELE SE REPEDE SI INFIGE UN CUTIT IN SALVATOR, DE CE , PAI FIINDCA ASA II ESTE FIREA..APOI SE VA MIRA CA ESTE EXLUS DE SOCIETATE, SE VA JUSTIFICA SPUNAND CA IN URMA CU 20 DE ANI, CEL CARE L-A SALVAT DE LA INEC A BATUT UN COPIL SI ACUM, CA A BAGAT CUTITUL IN EL, A FACUT DREPTATE, ASTA PENTRU SCRIITORUL MIREA, SA INTELEAGA UNDE GRESETE.. DACA DANSUL VA CONTINUA SE VA AFUNDA SI MAI MULT IN TOT FELUL DE DEJECTII MORALE CARE VOR AJUNGE SA-L SUFOCE, ORICUM CA OM, CA SCRIITOR SI ZIARIST, A ARATA CE POATE, TOT CE A FACUT PANA ACUM S-A DUS NAIBII, AVEM O ALTA IMAGINE A FOSTULUI ZIARIST SI POET, UN OM MARUNT, RAZBUNATOR, RAU FARA REPERE MORALE, AMBITIOS, DORNIC DE BANI MULTI SI DE PUTERE SI LOVIND PE TOTI PENTRU A LE AVEA, LOVIND, MAI ALES IN CEI CE I-AU FACUT BINE.. OARE CUM SE PRIVEST DL.MIREA IN OGLINDA, CE VEDE, ACUM CA NOI VEDEM CUM ESTE EL IN REALITATE, EL VEDE CE VEDEM SI NOI? SUB MASCA ESTE UN GOL SAU CEVA URAT, SIMT MIROSUL PRIN ECARAN..

 32. Emilian Mirea says

  Frizerului Cristian Vasile: idolatria şi cultul morţilor sunt explicit interzise în Biblie. Pentru “ajutorul” acordat, “prietenii” şi-ai luat răsplata de 3 ori (300 de milioane de lei din drepturile mele de autor). Absolvenţii de facultate ar trebui să ia salariul mai mare decât asistentele medicale sau absolvenţii de 8 clase, sau decât şoferul Eugen… Dacă au ceva de comentat, morţii care trimit scrisori (după moarte) îmi pot da replica personal, deci se pot apăra singuri; dacă nu-i convine ceva, să mă sune Liana personal sau să-l trimită pe taică-său, Soarele, să stăm de vorbă… Şi, dacă vă pute rău când staţi în faţa computerului, mai spălaţi-vă, să mai curăţaţi de mizeria morală în care vă scăldaţi!…

 33. Emilian Mirea says

  Frizerului Cristian Vasile: idolatria şi cultul morţilor sunt explicit interzise în Biblie. Pentru “ajutorul” acordat, “prietenii” şi-ai luat răsplata de 3 ori (300 de milioane de lei din drepturile mele de autor). Absolvenţii de facultate ar trebui să ia salariul mai mare decât asistentele medicale sau absolvenţii de 8 clase, sau decât şoferul Eugen… Dacă au ceva de comentat, morţii care trimit scrisori (după moarte) îmi pot da replica personal, deci se pot apăra singuri; dacă nu-i convine ceva, să mă sune Liana personal sau să-l trimită pe taică-său, Soarele, să stăm de vorbă… Şi, dacă vă pute rău când staţi în faţa computerului, mai spălaţi-vă, să vă mai curăţaţi de mizeria morală în care vă scăldaţi!…

 34. dorinadraculet says

  Vasalica,Vasalica…de Podari,,dragule tu nici nu stii cat de mic incepi sa fii…,,

 35. Cristian Vasile says

  DOMNULE MIREA, ESTE ULTIMA OARA CAND VA MAI RASPUND, PENTRU CA VAD CA NU INTELEGETI NIMIC SI AVETI UN COMPORTAMENT OBSESIV, TRAITI INTR-O ALTA REALITATE, SINCER, VA RECOMAND, FARA IRONIE, O VIZITA, CEL PUTIN LA UN PSIHOLOG SI EL VA STII INDE SA VA INDRUME..
  PROBABIL, BIBLIA A-TI CITI-O PRIN INTEREDIUL DOAMNEI DRACULET, DE O INTERPRETATI LAUTARESTE, CUM INTERPRETATI SI ACTIUNILE OAMENILOR, CUM VI SE NAZARE SI NU CUM ESTE IN REALITATE..
  SI UN REZIDENT IA CAM ACELASI SALARIU DAR NU AM VRUT SA VA COMPAR CU UN MEDIC, TOTUSI, ERA PREA MULT..NU INTELEGETI CA DESPRE DECEDATI, IN TRADITIA NOASTRA, SE VORBESTE NUMAI DE BINE, DAR, DACA VRETI O DISCUTIE CU LIANA, DE CE NU INCERCATI, SUNATI-O SAU LUATI CONTACTUL CU DANSA, POATE VA AJUTA SI DOAMNA DRACULETCUM DACA SUNTETI UN BUN ZIARIST, CHIAR PUTETI SA-I LUATI UN INTERVIU, VETI GASI O MODALITATE DE A VORBI CU DANSA, CUM ATI GASIT SI MODALITATI DE A LOVI IN CEI CARE V-AU AJUTAT, SIGUR V-AR SPUNE CA A BAGA NULELE UNOR DECEDATI IN CESTIUNI MIZERABILE ESTE CEVA ESTREM DE URAT, LUCRU PE CARE NICI SCARAOSCHI, TALPA IADULUI, NU-L FACE, INTREBATI PE DOAMNA DRACULET SI VA EXPLICA.. CAT PRIVESTE MIROSITUL DIN CALCULATOR, DE UNDE STITI, DIN EXPERIENTA PROPRIE? ADIO DOMNULE MIREA, PANA NU PUNETI UN ACT DOVEDITOR, CA ATI VIZITAT UN PSIHOLOG SAU PSIHIATRU, PE ACEST SITE, NU VA MAI RASPUND, AM CREZUT CA VRETI SA VA FIE BINE, INCA O DATA, CRESTINESTE, NU VA VREAU RAUL CI INDREPTAREA, DAR DUMNEAVOASTRA NU VRETI SA VA INDREPTATI CI VRETI SA VA AFUNDATI, CAT SE POATE DE MULT, IN RAU..UN OM CARE VREA NUMAI RAU SI IMPLICA CHIAR SI DECEDATIII IN MIZERIILE LUI, NU MERITA NICI DUSMANI SA AIBAA, V-ATI EXLCUS DINTRE OAMENI..

 36. o aka says

  Acuș-acuș intră sub lupa DNA-ului și non-albaneza de la Asociația Liga Alb., care a operat la indigo aceleași infracțiuni ca distinsa coafeză. Că doar au lucrat la infracțiuni ăn tandem. Întârîtă-i drace!

 37. arb says

  in sfarsit, poate se face lumina in furaciunile acestor oltecne, coafeza si manolescu oana, non-albaneza care au mancat banii statului si ai organzatiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.