Ziarul lu' perfectu' simplu

Poliția craioveană te amendează pentru ce pui pe Facebook! O altă stare de urgență?

798

Stăm acasă și intratul pe Facebook ne molipsește. Navigarea asta e apanajul persoanelor tinere sau de vârstă medie, în general. Dar contaminarea îi poate lovi și pe sexagenari, septuagenari, mai știi dacă nu și octogenari, cauzându-le neplăceri. A pățit-o recent Constantina Dumitrescu, de 67 de ani, din Craiova.

Constantina Dumitrescu a fost președinta Asoiației Macedonenilor din România până în urmă cu vreo doi ani, când macedonenii din România au dat-o jos. De atunci, tună împotriva uzurpatorilor de pe mai multe conturi de Facebook. Constantina Dumitrescu distribuie ce-a postat Constantina Gina Dumitrescu și viceversa. Spre exemplu:

Așadar, Emilian Mirea (între alții) a fost alături de aromânii extremiști din Romania (din ultimul rând al postării, aflăm că Romania și România sunt țări diferite) și Makedonia. Pentru această afirmație, Emilian Mirea a reclamat-o la Poliție pe autoarea ei.

Polițiștii craioveni au înțeles ei ce-au înțeles din postarea căreia poate am risca dacă i-am spune incoerentă și agramată, așa c-au luat măsuri:

Legea în temeiul căreia au sancționat-o pe doamna Constantina Dumitrescu spune:

Madam Dumitrescu a căpătat amendă. Nu știm cât; reclamantul Mirea ar fi putut să afle dacă s-ar fi dus la sediul Poliției. Coronavirusul l-a împiedicat să se ducă, nu și să trimită într-acolo o nouă plângere pe adresa de e-mail. Cică împricinata nu s-a potolit.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.