Ziarul lu' perfectu' simplu

Preotul craiovean Gheorghe Smădoi are nevoie de ajutorul nostru. Mesajul cutremurător scris pe Facebook de soția părintelui

Părintele Gheorghe Smădoi, preot la Parohia „Sfântul Ioan Sebastian” din Craiova, în vârstă de 40 de ani și tatăl a două fetițe, a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian, în stadiul III. O boală cumplită care poate fi vindecată printr-o terapie specială cu protoni. Acest tratament poate fi realizat doar în străinătate, iar costurile se ridică la aproximativ 60.000 de euro.

Situația gravă în care se află părintele Smădoi impune ca tratamentul cu protoni să fie aplicat cât mai curând posibil. Soția părintelui a postat un mesaj cutremurător pe Facebook, strigătul de ajutor al unei soții confruntată cu tragedia suferinței și primejdiei de moarte în care se află soțul ei.

Fără alte comentarii și cu speranța că cititorii noștri vor dărui ajutor părintelui Gheorghe Smădoi, publicăm mesajul soției părintelui.

„…..când am absolvit Facultatea de Comunicare eram convinsă că sunt pregatită pentru a concepe orice fel de campanie și că pot “meșteri”, cu ușurință, orice text. Nu m-am gândit că, într-o zi, voi fi nevoită să scriu unul despre soțul meu și prin care va trebui să-i conving pe cei din jurul meu să-i dăruiască 60.000 euro. Așa cum un medic nu-și poate opera soția pentru că îi va tremura bisturiul, la fel nici cel mai grozav comunicator (firește, nefiind cazul meu) nu-și poate găsi cuvintele când e vorba de cea mai dragă ființă a lui.
Eu voi lăsa inima să scrie… Și ea vă roagă să ne întindeți o mână de ajutor: un gând bun, o rugăciune și, după posibiltăți, poate și…un bănuț.
Didi pentru familie, Gigi pentru prieteni, pe care i-a mângâiat de multe ori cu acordurile de chitară, sau Gheorghe preotul pentru enoriași, în vârstă de 40 de ani, suferă, în prezent, de un cancer nazofaringian, stadiul III și trebuie să înceapă, în maxim două săptămâni, o terapie cu protoni, care se poate realiza numai în străinătate. Costurile acesteia pot ajunge până la 60.000 euro. Nu știm dacă vom reuși să adunăm această sumă, dar știm ce ne-a spus El, și anume că: „Cele ce sunt cu neputință la oameni sunt cu putință la Dumnezeu.”
Și mai stim că ÎMPREUNĂ se poate, NU-I AȘA?
Spre ajutor, au fost deschise aceste conturi:
CONT IN LEI: IBAN RO66RZBR0000060019575842
CONT IN EURO: IBAN: IBAN RO29RZBR0000060022485538
CONT IN DOLARI: IBAN RO18RZBR0000060022485542
Titular: GIGI SMADOI
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU
Dumnezeu să răsplătească jertfa tuturor!” (Florina Smădoi)

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.