Ziarul lu' perfectu' simplu

Primăria l-a scos la promenadă pe candidatul PSD la ea

232

În Parcul „Romanescu“ s-a inaugurat modernizatul Teatru de vară, acum acoperit și cu scaune noi, în număr de peste 800. Primăria a dat un comunicat prin care a invitat craiovenii la spectacolul „Păcală“ de la teatru și la o plimbare-n pas de paradă, fiindcă în foișorul de asemenea reabilitat a cântat fanfara militară.

Pesediștii de vază au venit în păr – președintele CJ, parlamentari, primarul interimar și candidatul din partea PSD la Primărie, Mihail Genoiu, proaspăt demisionat din funcția de primar interimar. Primăria n-a invitat și candidați ai altor partide. Sau i-o fi invitat și n-au venit ei.

 

Plimbara a decurs normal. Niciun câine cu aspect de lup n-a deranjat alaiul. Noi am reușit să pozăm o veveriță în libertate. Am fi prins-o și mai de aproape, dar au speriat-o (fără să vrea) niște pesediști de condiție minoră.

Ce ți-e și cu grandoarea diverselor sălașuri! Azi le inaugurezi pompos, mâine zac în ruină. Pe Unirii ne-a ieșit în cale asta:

Peseme că și aici au tăiat cândva mai-marii partidului o panglică în prezența presei… Conform programului, când am trecut noi pe-acolo, la clubul din custodia PSD ar fi trebuit ca pensionarii să joace remi, șah și table. Un lacăt îi oprea. Administratorul clubului a ieșit la pensie.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.