Ziarul lu' perfectu' simplu

PSD Dolj : Isidor Răducea, cel mai recalcitrant penelist

497

isidor

PSD Dolj răspunde acuzațiilor aduse primarului din Leu, în urma scandalului de ieri cu membrul ACL Dolj, Isidor Răducea.

Într-un comunicat trimis de Partidul Social Democrat se specifică faptul că ,,După ce un vicepreședinte PSD Daneți a fost lovit cu bestialitate în cap cu un obiect contondent de către viceprimarul PDL, cei de la ACL Dolj l-au trimis în teren pe cel mai recalcitrant membru, pe Isidor Răducea.”

Din spusele celor de la PSD Dolj, Sido este  recunoscut pentru atitudinea sa recalcitrantă în fiecare campanie electorală. ,, Împreună cu mai mulți indivizi, umblă prin județul Dolj rupe afișe și taie bannere, încercând în acest fel să îi provoace pe membrii și militanții PSD Dolj” informează PSD Dolj.

În același comunicat sunt prezentate ,,obiceiurile” lui Isidor Răducea din timpul campaniilor electorale.

În anul 2008, cu o zi înaintea alegerilor locale primarul Nica Constantin făcea o plângere la poliţie, susţinând că secretarul coordonator al PNL Dolj, Isidor Răducea, i-a dat un pumn în gură. Mai exact maşina cu care se deplasa Nica Constantin a fost blocată în trafic de un Mercedes, iar din verificările poliţiştilor s-a stabilit că Isidor Răducea, s-a urcat pe Dacia primarului, după care l-a lovit pe acesta cu pumnul în faţă.

Tot în 2008, Isidor Răducea a fost acuzat că a lovit o femeie, iar acesta a recidivat și la alegerile din 2009.

În toate campaniile electorale scandalurile au fost provocate de Isidor Răducea. La fel s-a întâmplat și în comuna Leu, unde acest individ a adus injurii membrilor și militanților PSD, și a dorit să îl bată pe viceprimarul PSD, Vasile Botofei, toate acestea după ce rupseseră afișele și tăiaseră bannerele PSD.

Partidul Social Democrat Dolj le recomandă membrilor ACL ,,să nu mai denigreze adversarii politici prin tot felul de pliante total neadevărate”.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.