Ziarul lu' perfectu' simplu

Șeful Fiscului din Craiova: Mergem pânâ la capăt pentru terenurile de la Banu Mărăcine!

1,981

„Lovitură de graţie pentru Victor Piţurcă. Pierde 15 milioane de euro după ce a ajuns la tribunal” scriu sub acest titlu (vezi aici!) ziariştii de la playtech.ro despre o afacerea cu terenuri a fostului internaţional. Bine, titlul ne duce cu gândul la discuţiile dintre pariorii sportivi: „Bă, am pierdut 15 milioane pe un bilet!” „Vrei sa spui că ai pierdut 5 lei, cât ai băgat pe bilet”.

„Unde sapă sapa locul/ Sare din pământ norocul“, spunea poetul. Darămite unde excavează excavatorul!

Dacă povestea celor 15 hectare aflate în vecinătatea Aeroportului Internaţional din Craiova şi ajunse pe mâna cuplului Piţurcă-Cristescu (fost fotbalist) a fost întoarsă pe toate feţele de presă, noi, în aşteptarea sentinţelor judecătoreşti şi a finalizării dosarelor penale, aducem ştirea la zi.

Afacera celor 15 ha de teren din fața aeroportului va ajunge pe masa judecătorilor Tribunalului Dolj, după ce Judecătoria Craiova a respins săptămâna trecută cererea de intervenție a Finanțelor în dosar. „Vom uza de toate căile pe care legea ni le pune la dispoziție, pentru a reprezenta interesul statului în acest dosar. Sigur că hotărârea primei instanțe nu ne satisface, dar noi nu comentăm soluțiile judecătorești. Juriștii noștri vor studia motivarea și, evident, vom ataca decizia la Tribunal”, a declarat, pentru Pressnet, directorul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Craiova, Mircea Pârvulețu.

Șeful Fiscului, găsit de noi pe gds.ro

Sesizat asupra faptului că juriștii Fiscului nu au susținut cauza cu pledoarii în fața instanței, directorul Pârvulețu a spus că va urmări evoluția procesului, iar dacă se va impune prezența subordonaților săi în sala de judecată, aceștia vor fi acolo. „Vom susține până la capăt anularea tuturor titlurilor de proprietate pe această suprafață și revenirea terenurilor în patrimoniul stațiunii de cercetare Banu Mărăcine. Acesta este interesul statului în cazul de față, recuperarea terenurilor înstrăinate fără hotărâre de guvern, așa cum prevede legea”, a mai spus șeful Fiscului.

    • Florin Georgescu

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.