Ziarul lu' perfectu' simplu

Senatorul Mircea Geoană, acuzat că a luat o şpagă de 40.000 de euro

287

mg

Proaspăt exclus din PSD, senatorul de Dolj Mircea Geoană este acuzat de fostul coleg de alianţă, deputatul UNPR Eugen Nicolicea, ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, că în anul 2009 a luat o şpagă de 40.000 de euro pentru a-i lua şefia PSD Mehedinţi. Eugen Nicolicea a declarat într-o emisiune, la B1 TV, că Mircea Geoană „l-a dat afară din PSD, contra-cost”. “Pe mine, Mircea Geoană m-a dat afară contra cost, din partid. Dacă mă mai enervează, spun şi cine a plătit”, a declarat ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul. Întrebat ce sumă a luat Mircea Geoană, Eugen Nicolicea a răspuns: “40.000 de euro pentru a mă înlătura de la şefia organizaţiei de acolo, pentru că trebuia să îşi pună oamenii lui. Aşa s-a spus. A spus şi la grup, de faţă cu toată lumea”.

Senatorul Mircea Geoană a replicat declarând pentru Mediafax că luni dimineaţă (8 decembrie) îl dă în judecată pe Eugen Nicolicea, pentru insultă şi calomnie. “Pentru mine, reputaţia mea în spaţiul public este un lucru extrem de important. Pe cinste şi profesionalism mi-am clădit întreaga carieră şi activitate politică şi publică. Pentru unii ca Nicolicea, politica se măsoară în bani, tranzacţii, trocuri şi avantaje financiare. De 5 ani de zile am acceptat fără să reacţionez la frustrările permanente ale domnului Nicolicea. (..) Luni dimineaţă îl dau în judecată. Totul are o limită. Să vii cu astfel de minciuni sfruntate este totalmente inacceptabil. Este cea mai mare invenţie şi minciună pe care am auzit-o vreodată”, a anunţat Mircea Geoană. Și a mai anunţat că banii pe care îi va obţine ca daune pentru insultă, calomnie şi minciună îi va dona unui ONG.

eug

În octombrie 2009, organizaţia PSD Mehedinţi a decis excluderea lui Eugen Nicolicea din partid. Susţinător al aripii Miron Mitrea, Eugen Nicolicea se afla în diverse conflicte cu lideri ai PSD. Conducerea PSD Mehedinţi i-a reproşat lui Nicolicea că a încercat “să saboteze” din interior conducerea partidului şi că nu s-a implicat în campania electorală la europarlamentare. Pe 1 mai 2010, Nicolicea a devenit membru al noii formaţiuni Uniunea pentru Progresul României, partid înfiinţat sub conducerea lui Gabriel Oprea.

 

Comments

comments

2 Comments
 1. f-te vant says

  Ce mai fac jigodiile ? Se gudura pe la masa snapanilor
  infuleca firimituri si musca pe domnu senator ?
  Jigodiile tor jigodii saltarete baltarete si cacarete
  duhneste putoarea si jigodiile infuleca maraie infuleca

 2. f-te vant says

  ma saturai sa va injur
  tot jigodii veti fi
  poate vor citi si altii care v-au luat mirosu
  si afla lumea pana cand nu se strica orice
  bun simt din Craiova
  imi cer iertare acelora dintre voi ce pot sa fie altfel decat stapanii
  de v-arunca niste maruntis din furtul de la cetateni
  daca veti fi altfel ce si cum scrisai e pacatul meu
  vazusi Matildo ca scapasi de mine
  pa pa pa sa te … pup ?

Leave A Reply

Your email address will not be published.