Socialize

Arhiva

Senatorul Şova, acelaşi ironic şi după alegeri

sova

Senatorul Dan Șova a declarat că autosuspendarea sa din PSD expiră chiar în momentul în care intră pe ușa sediului partidului, unde urmează să înceapă ședința Comitetului Executiv. “Vă reamintesc că la ședința Biroului Permanent din timpul campaniei ne-am autosuspendat până la prima ședință a Comitetului Executiv, deci autosuspendarea tocmai a expirat când intru pe ușă acum”, a spus Șova înainte de începerea ședinței conducerii PSD.

El a adăugat că a fost invitat la această ședință și că nu crede că cineva va propune să fie exclus din partid. “Sunt de acord cu Victor Ponta că congresul PSD trebuie să fie undeva în martie, spre primăvară”, a afirmat Șova. Întrebat dacă este de părere că declarațiile sale au făcut rău partidului, senatorul a răspuns: “Poate că le-am dat prea repede, dar nu au făcut rău partidului, din punctul meu de vedere”.

Comments

comments

Articol de Publicat pe 11/27/2014 în categoriile Olt,Politică,Vechituri. Vă puteţi abona la comentarii prin RSS 2.0. Puteţi comenta mai jos

2 răspunsuri pentru Senatorul Şova, acelaşi ironic şi după alegeri

 1. f-te vant Reply

  12/05/2014 at 11:20 am

  Lu senatoru Sova o sa io dam la bot si nareta pe la podul peste Olt.
  Cu pula de cal muiata in otet pritocit pe cuptor.O dulcica pupatura.
  Ca e baiat finut si pupacios ca toate paduchelnitele din gasca voastra.
  Hai vino Sova vino la Olt vino mancaneai din cururi profitu bonus

 2. Matilda Reply

  12/05/2014 at 4:57 pm

  Doamne fereste, credeam ca macar siteul asta scapase nevizitat de semianalfabeti. cred ca s-a declansat ghinionul de cand cu statusurile lui Gabriel Zamfir :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *