Ziarul lu' perfectu' simplu

Scandal la Leu între ACL şi năbădăiosul primar Cristescu. Sido a stat ca la fotograf

388

Reprezentanţii ACL Dolj susţin că Isidor Răducea(zis şi Sido), membru PNL, a fost lovit de primarul PSD din localitatea Leu, Iulian Cristescu. Scandalul s-a lăsat şi cu o plângere penală: “…primarul m-a amenintat cu moartea, spunând că aduce el nişte «şoimăniţi» de acolo, care să ne omoare şi să ne elimine din societate”, declară în plângerea penală făcută pe numele lui Cristescu, victima.

În momentul confruntării, prezent era şi şeful de post din localitate, care nu a reuşit să-l tempereze pe primar, susţin cei de la ACL, care au pus la diapoziţia presei şi un filmuleţ. Copreşedintele ACL Dolj, Marian Jean Marinescu, a precizat joi, într-o conferinţa de presă, că primarul de la Leu are în acest moment cinci plângeri penale şi că este inadmsibil ca în anul 2014 să poată avea loc un astfel incident. Europarlamentarul a pus la dispoziţia presei certificatul medico-legal obţinut de Isidor Răducea în data de 29 octombrie 2014.

poza (10)

„Primarul din Leu a lovit pe un coleg de-al nostru din braţele unui poliţist. Există un mic filmuleţ în care o să vedeţi cum poliţistul stă în faţa lui şi el dă cu pumnul, avându-l pe polţist lângă el. Păi şi-atunci, poliția pe cine mai apără? Pe cine mai apără? Ştiţi cum este, şeful de post, primarul, toată lumea ascultă acolo. Astfel de lucruri cred eu că n-au ce să caute în 2014, dar se pare că la noi se mai pot întâmpla astfel de lucruri, pentru că asta este admnistraţia. Administraţia dă tonul şi când administraţia este în haos, atunci toată lumea face ce crede de cuviinţă, nimeni nu mai ţine cont de nimic. Primarul din Leu are cinci plângeri penale în acest moment pentru diverse motive, ameninţări, loviri, limbaj neadecvat, tot felul de lucruri de genul acesta. Acesta este un ales PSD, desemnat de PSD pentru a fi şef într-o comunitate  şi care, repet, dă cu pumnul, avându-l pe şeful de post ţinându-l… este drept, l-a ţinut de dreapta şi a dat cu stânga. … este inacceptabil acest lucru. Să vedem şi noi ce se va întâmpla în continuare”, a declarat Marijean Marinescu.

 

 

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.