Ziarul lu' perfectu' simplu

„Teologul PSD” recidivează. Patriarhia Română declanșează anchetă!

Autor: Dionis Vodita

Republica Oltenia a relatat despre implicarea într-o controversată acțiune de propagandă politică a unui cadru universitar de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova, considerat creierul rețelei de manipulare online a organizației municipale a partidului aflat la guvernare. Publicația noastră a dezvăluit cum lector univ. dr. Constantinescu Iulian Mihai, alintat în online „teologul PSD”, a postat pe o rețea de socializare o fotografie confecționată prin manipularea unui om al străzii, încălcând astfel, în mod flagrant, Drepturile Omului. Imaginea tânărului cu dizabilități, plătit de „autori” să țină niște pancarde cu PNL, așa cum a arătat presa centrală, a fost „rostogolită” în mediul online de activiștii PSD, aducând grave prejudicii acestui tânăr nefericit.

După ce subiectul a fost preluat de presa centrală, Patriarhia Română a declanșat o anchetă, solicitând Arhiepiscopiei Craiovei să cerceteze situația.

În schimb, superiorii direcți ai lui Constantinescu – adică Pr. Conf. Univ. Dr. Nicolae Răzvan Stan, Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Craiova și IPS Irineu Popa, Mitropolitul Olteniei – au refuzat să ofere în mod oficial un punct de vedere. Prin urmare, s-au ales cu o plângere administrativă și probabil că ne vom vedea în instanță.

În tot acest timp, cadrul didactic de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova și-a continuat „campania” pe Facebook. Lectorul univ. dr. Constantinescu Iulian Mihai nu ezită să folosească un limbaj incompatibil cu calitatea de teolog ortodox, de la care te aștepți să-ți vorbească despre învățăturile lui Iisus Hristos și nu să promoveze prin fake-uri doctrina unui partid.

Zilele trecute, într-o postare pe facebook despre Violeta Vijulie, candidată PNL pentru Parlamentul European, „teologul PSD” îi adresează o serie de cuvinte jignitoare (cităm folosind grafia autorului): „o goarnă a PDL-PNLismului”, „chiar dacă (Violeta Vijulie n.n.) ar mai trăi câteva vieți și nu ar ajunge la studiile mele”. Nici în această postare, Constantinescu nu ezită să facă un apel orgolios la „mai multa educație și mai multa carte” pe care le posedă.

Comportamentul totalmente anticreștin al lectorului univ. dr. Constantinescu Iulian Mihai a fost taxat cu delicatețe, dar și cu fermitate de dna Silvia Cârțu, una dintre cele mai discrete și totodată, apreciate directoare de școală din Craiova, soția marelui fotbalist craiovean Sorin Cârțu. Din comentariul doamnei Silvia Cârțu la postarea politică a „Teologului PSD”, rezidă tristețea omului de înaltă calitate morală la priveliștea unui rătăcit de la cele ale credinței:

Scandalul provocat de „Teologul PSD” este arhetipal pentru situația în care se află diferite instituții din subordinea Mitropoliei Olteniei, precum Facultatea de Teologie și administrația bisericească.

Republica Oltenia a scris de-a lungul timpului despre „tainele” întunecate din interiorul acestor entități bisericești: acuzații dovedite de plagiatturnători la Securitate cu sutană și funcția didactică universitară, teologi francmasoni care s-au lepădat de credință.

Comments

comments

1 Comment
  1. Firme Romania says

    Asta ar vinde-o și pe mă-sa pentru bani și funcții. Urat caracter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.