Ziarul lu' perfectu' simplu

Viitorul a încheiat meciul cu Craiova în 10 oameni. 6 dintre ei au fost U 20

3,311

La Ovidiu, echipa Craiovei a jucat pe un teren foarte bun, pe vreme bună, venind după trei meciuri acasă și timp gârlă de recuperare și pregătire. CS Universitatea a folosit în formula de start un fotbalist U 21, conform regulamentului. Sau nu chiar sub 21: Burlacu, în vârstă de fix 21 de ani.

Viitorul Constanța a început cu 3 tinerei: Bradley de Nooijer (20), Cicâldău (20) și Ianis Hagi (19). La scurt timp după pauză, alți doi puși au intrat, înlocuind doi bătrânei: Mățan (18) și Drăguș (18). Gică Hagi a făcut ultima schimbare continuându-și experimentul în fața experimentatului adversar: l-a băgat și pe Ciobanu (20).

Mățan a știut să se descurce, că doar e major și probabil vaccinat

 

Burlacu a ieșit din teren în repriza a doua, intrând un alt fotbalist de fix 21 de ani, Răzvan Popa.

Cu vreo 13 minute înainte de final, punând și prelungirile, bătrânelul Vână de la Viitorul a luat cartonaș roșu.

Viitorul a terminat partida în 10 oameni (contra 11), dintre care 6 în vârstă de cel mult 20 de ani. În câmp, 6 oameni din 9, adică două treimi, au fost de cel mult 20. Cel mai tânăr om de la CS Universitatea era mai bătrân decât cei 6 de la Viitorul.

În tot meciul, Craiova a tras un singur șut pe poartă, dacă bara se pune șut pe poartă, din penalti. Viitorul a avut posesie mai bună și un piculeț mai multe șuturi.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.