Ziarul lu' perfectu' simplu

Alianță neelectorală între PNL și PSD

1,585

Pe când Will Shakespeare era în viață și celebru, căsătoria unui liberal cu o fiică de pesedit i-ar fi inspirat subiect de comedie, că o tragedie scrisese deja pe tema asta.

Cu toată protejarea în fața pandemiei, mirii despre care vorbim pot fi recunoscuți. Bine că nu poartă măști de apicultori:

Bine, el poate fi recunoscut și după nume: Marian Irinei, consilier județean, Dolj, PNL. Ea, mai puțin, pentru că Bee Freedom înseamnă „libertatea albinelor“ și e o afacere a lui Marian Irinei, o prisacă.

Din poza de mai sus nu reiese că protagoniștii sunt sau vor fi miri, ci din cea de mai jos:

Bee Fredom, care și de data asta „este cu Marian Irinei“, are probabil rol de martor la cererea în căsătorie. Iar cea care a spus „YES!“ (Facebook vă oferă traducerea) este Denisa Loredana, fiica lui Gheorghe Bică, fost șef al Inspectoratului de Poliție Dolj, acum consilier județean tot pentru Dolj, de la PSD, și prorector pe România și rector pe Craiova la „Spiru Haret“, unde fiica lui predă.

Ce listă de consilieri județeni o fi ștampilat Denisa Loredana?

Marian Irinei este consilier nu doar județean, ci și al ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Sunt prin ministere sau la Parlament consilieri care habar n-au despre domeniile în care sunt încadrați, asta-n caz că au habar în ce domenii sunt încadrați; nu este și situația lui Marian Irinei, căruia îi place să se ocupe de stupii și livada sa din Mischii.

Ca producător apicol, îl poate încurca un pic onomastica: dacă-și va denumi produsul de bază „mierea Irinei“, lumea va crede că afacerea e a unei femei pe nume Irina. Dar să fie mierea aia bună, că nu mai interesează pe nimeni dacă-i a Irinei sau a lui Irinei.

Să fie coincidență sau o circula vreo modă printre tinerii liberali craioveni? Despre Ionuț Stroe tocmai am scris aici. Ca și Ionuț Stroe, Marian Irinei și-a dezvăluit pe Facebook împlinirea din viața de cuplu în limba engleză. Ca și Ionuț Stroe, Marian Irinei are drept perteneră fiica unui fost deținător de rang înalt în aparatul polițienesc.

Repostăm poza lui Ionuț Stroe, cu ocazia asta vedeți și cine i-a dat like.

 

Comments

comments

2 Comments
  1. eu says

    jegul asta de om este o sugativa de bani publici

  2. Adina says

    Un bou

Leave A Reply

Your email address will not be published.