Ziarul lu' perfectu' simplu

Bătăușii din Valea Roşie, amendați cu câte 200 de lei

466

Poliţiştii craioveni au dat de urma celor patru bărbați care zilele trecute au blocat traficul într-un sens giratoriu din Valea Roșie, după ce au încins o bătaie generală. Conform mediafax, aceștia au fost amendați cu câte 200 de lei. Poliția s-a autosesizat după ce filmulețul cu bătaia în trafic a fost postat pe interent de un trecător.

Altercaţia a avut loc, vinerea trecută, într-un sens giratoriu din cartierul Valea Roşie din municipiul Craiova. Șoferul unui autoturism Cielo şi cel al unui microbuz s-au şicanat în trafic şi şi-au adresat injurii, după care aceştia au oprit maşinile în sensul giratoriu şi s-au luat la bătaie. La conflict au participat şi doi pasageri, câte unul din fiecare maşină. Incidentul a fost înregistrat de către unul dintre şoferii rămaşi blocaţi în trafic. În imagini se observă cum cei patru bărbaţi din cele două maşini se bat cu pumnii şi cu picioarele, iar mai multe persoane intervin pentru a-i despărţi. Poliţiştii au fost sesizaţi de şoferii rămaşi blocaţi în trafic să intervină, însă până la sosirea agenţilor, cei patru bărbaţi plecaseră deja de la locul faptei.

Filmuleţul i-a ajutat pe oamenii legii la identificarea celor patru bărbaţi. “Poliţiştii  i-au identificat pe cei patru bărbaţi, iar aceştia au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Niciunul dintre ei nu a depus plângere împotriva altuia, având însă la dispoziţie 90 de zile pentru acest lucru. Poliţiştii anchetează în continuare modul în care a avut loc incidentul şi care dintre cei doi şoferi l-a declanşat”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliție Dolj.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.