Ziarul lu' perfectu' simplu

Comunicat de presă

3,063

Arhi Design și Plusauto anunță pe această cale că se alătură campaniei pentru construcția de autostrăzi.
Astfel, pe data de 15 martie, la ora 15.00, toți cei 180 de salariați ai acestor firme vor întrerupe activitatea, atât în birouri cât și în secțiile de producție și pentru 15 minute se vor grupa pe trotuarul din fața sediului, atât pe strada Henry Ford, nr. 254 (vis-a-vis de fabrica de automobile Ford), cât și pe DN 65, în dreptul reprezentanței Opel (Calea București nr. 115 / 1C, pe raza comunei Pielești).
Arhi Design activează de aproape 27 de ani în domeniul comerțului și producției de articole de papetărie. În portofoliul societății se află mai bine de 500 de clienți, de la mici magazine până la rețele de supermarketuri sau întreprinderi. Acești clienți se găsesc în toată țara, iar mașinile noastre parcurg săptămânal distanțe apreciabile pentru a transporta mărfurile produse în fabrica din Craiova.
Din această perspectivă, calitatea deplorabilă a infrastructurii din România ne aduce probleme legate de întreținerea mașinilor de transport, timpi morți în utilizarea acestora, dar afectează și promtitudinea în livrarea comenzilor.
Deși este unul din factorii care poate ajuta dezvoltarea economiei locale, autostrada Craiova – Pitești rămâne nu doar o promisiune neonorată de ani de zile ci și un subiect pe care guvernanții continuă să mintă.
De asemenea, Plusauto, dealer autorizat Ford și Opel, consideră că existența unei infrastructuri rutiere de calitate, respectiv o rețea națională de autostrăzi, va contribui la satisfacția clienților noștri care vor putea să utilizeze autoturismele și autovehiculele utilitare în condiții de siguranță sporită.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.