Ziarul lu' perfectu' simplu

Concursul MasterChef a fost câştigat de un craiovean

2,068

ciprian-ogarca_2_size1Ciprian Ogarca a fost desemnat câştigătorul concursului MasterChef, ediţia a IV-a. Ajuns în finală alături de Tudor Marcu şi Odette Mândruţă, Ogarca a reuşit să seducă juraţii, obţinând premul în valoare de 50.000 de euro.

Craioveanul a fost prezentat la ştirile Pro Tv ca fiind pasionat de bucătărie încă din copilăria sa.

“A plecat în Italia pentru a munci înainte de a începe facultatea, sperând astfel să îşi poată ajuta familia. După 3 luni a revenit în ţară, aflând că a fost acceptat la facultate. Mai târziu, viaţa i s-a schimbat radical din cauza unui accident de maşină, în urma căruia a stat imobilizat la pat două luni. Pasiunea pentru bucătărie a apărut încă din copilărie. Acasă tatăl său era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat toate secretele de bază ale bucătăriei. Şi-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon şi şofran, fiind primul preparat pe care i l-a gătit. Preparatul său favorit este piept de raţă cu cuscus, stafide şi ananas cu sos de soia”.

Ceilalţi doi finalişti au câştigat un curs gastronomic din partea Staropramen (Tudor) şi o săptămână de experienţe gastronomice şi cursuri de gastronomie italiana la celebra Academie Barilla din Parma, Italia (Odette şi Ciprian).

Comments

comments

1 Comment
  1. BestErma says

    I have noticed you don’t monetize republicaoltenia.ro, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.

    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites),
    for more info simply search in gooogle: murgrabia’s
    tools

Leave A Reply

Your email address will not be published.