Ziarul lu' perfectu' simplu

Cosmin Bosoancă, candidat PMP Dolj pentru Camera Deputaților

Ieșiți la vot și haideți să facem o schimbare adevărată!”

98

Dragi colegi din Generația 89,

A venit momentul implicării noastre totale.Nu mai putem sta pe margine așteptând minuni.Știm ce Românie vrem! Haideți să o și facem!

Mergem cu toții duminică la urne și dăm un vot de blam celor care au îngropat speranțele noastre și ale părinților nostri. Celor care pun sub semnul întrebării viitorul copiilor noștri.Alegem oameni noi în politică, pe cei cu profesii clare, oameni care au dovedit competențăși caracter.

Nu stăm acasă să decidă alții pentru noi.Tinerii din decembrie 1989 care și-au dat viața pentru libertate se uită din cer la noi și așteaptă să le împlinim visul.

Avem un vot puternic care va face diferența în aceste alegeri.Vom răsturna cu votul nostru vechea clasă politică și vom promova oamenii noi.

După 30 de ani de iluzii trebuie să renaștem speranța în destinul țării noastre, în democrație și într-un viitor mai bun pentru toți.

Stați de vorbă unii cu alții, mobilizați-văși acționați pe 6 decembrie prin votul vostru.Aruncați în aer calculele celor care sunt convinși ca nu veți merge la vot!

Hai că se poate, prieteni!Acum #MișcămRomânia!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comandat de PMP– Organizația Județeană DOLJ – Executat de Asociația Visit Oltenia – CUI Mandatar Financiar: 11200020

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.