Ziarul lu' perfectu' simplu

Dan Șova: Dacă Victor Ponta va ajunge președinte, premierul nu va fi de la PSD

521
Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD
Dan Şova, purtătorul de cuvânt al PSD

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat (PSD), senatorul de Olt Dan Șova, a afirmat ieri la Alba Iulia, că, în cazul în care Victor Ponta ajunge președintele României, premierul nu va fi de la PSD, fiind de preferat un tehnocrat.

“Nu există un favorit pentru funcția de prim-ministru, iar la nivelul coaliției de guvernare nu s-a discutat așa ceva. Eu am spus că noi suntem oameni politici profesioniști și facem lucrurile în ordine. Dacă premierul Ponta va deveni președintele României, și sper să devină președintele României, atunci vom vedea”, a declarat Dan Șova.

Întrebat de jurnaliști dacă acesta ar putea fi Călin Popescu Tăriceanu, purtătorul de cuvânt al PSD a menționat că nici nu s-a gândit la această variantă. În ceea ce o privește pe Elena Udrea, Dan Șova a afirmat că aceasta nu are sprijin politic și nu vede cum ar putea fi propusă pentru o astfel de funcție.

“Nu, Elena Udrea nu are sprijin politic. Elena Udrea nu și-a câștigat nici colegiul în alegeri, să fim serioși. Elena Udrea a intrat în Parlament de pe locul doi. Nu știu cum ai putea să o propui premier”, a spus senatorul de Olt.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.