Ziarul lu' perfectu' simplu

I-ar mai fi trebuit un gol să devină cel mai bun marcator din istoria CSU Craiova

328

Dacă din echipa Iașiului n-ar fi făcut parte fundașul Mihalache, titlul articolului de față ar fi avut șanse să sune „A devenit cel mai bun marcator din istoria CSU Craiova “. În minutul 35 al meciului CSU Craiova – CSMS Iași, Mihalache a intrat nefericit la o minge și i-a rupt piciorul lui Elvir Koljici, golgheterul la zi al Ligii 1.

 

În etapa precedentă, la Pitești, Koljici marcase golul său cu numărul 25 de când joacă în Liga 1 pentru CSU Craiova, egalându-l pe Mitriță. Ca eficiență, Koljici stă mai bine decât Mitriță (și decât oricare alt fotbalist al Craiovei), trebuindu-i 38 de meciuri pentru cele 25 de goluri, pe când Mitriță a avut nevoie de 49.

Am pus la socoteală exclusiv golurile din prima ligă a României. Din 2014 și până azi, au mai marcat de cel puțin 20 de ori următorii:

Nuno Rocha 24, Băluță 21, Cicâldău și Ivan câte 20.

Cum, din nenorocire pentru echipa craioveană, excelentul om de gol bosniac se poate să nu mai joace deloc în ediția curentă, titlul de golgheter și-l va adjudeca altcineva, iar titlul de articol „A devenit cel mai bun marcator din istoria CSU Craiova “ ar fi posibil să se refere la Ivan sau Cicâldău. Mijlocașul Cicâldău a dat 20 de goluri în 71 de meciuri, iar costisitorul atacant Ivan le-a dat în 113. Pe care dintre ei pariem?

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.