Ziarul lu' perfectu' simplu

Mărinică a uitat cu totul de maidanezii Craiovei

583

Fiindcă e campanie electorală, nu strică un exemplu mai vechi despre cum își respectă candidații principiile.

caine-dinca
Mărinică n-a speriat prea multi maidanezi

La alegerile de primar din 10 iunie 2012, Mărinică Dincă și-a clădit campania pe sloganul „Craiova fără maidanezi!“. Întru răspândirea lui și-a construit și pagina de facebook intitulată Susține „Craiova fară maidanezi!“. În lunile aprilie și mai ale lui 2012, pagina a postat zeci de mesaje privind lupta craiovenilor cu cânii vagabonzi. Apogeul acestei lupte s-a consemnat la 17 mai: „S-au strans peste 25.000 de semnaturi!!! Va multumim tuturor pentru sustinere!“.

Au venit alegerile, Mărinică nu le-a câștigat, a pierdut și postul de viceprimar. Motive numai bune să abandoneze cu desăvârșire ideea unei Craiove fără potăi pe străzi. De atunci, pagina aceea de facebook e în paragină. Din 24 mai 2012 și până azi, 17 octombrie 2014, o singură postare a mai avut pagina, privind alte alegeri, tot din 2012: lansarea candidaților ARD pentru Parlament, între care se număra și Mărinică Dincă. A și obținut ce voia, un loc în Senat.

Marinica Dinca

Mărinică Dincă n-a devenit primar al Craiovei. Dar din moment ce s-a pus în fruntea unui curent care a atras peste 25.000 de craioveni, putea foarte bine să meargă mai departe, ca simplu politician sau simplu craiovean. Sunt atâtea organizații legate de problema câinilor comunitari fără vreo legătură cu politica ori administrația. Și mai putea, ca senator, dacă îl frământa grija coabitării omului cu câinele, să se dedice ei. Mai ales că printre cei 25.000 s-or fi aflat și votanți ai săi. (Ș.C.)

Comments

comments

1 Comment
  1. eutansiati maidanezii toti says

    Pai asa fac toti pana sa-i votam ca dupa uita toate promisiunie facute , niste nenorociti care trebuie dati jos . Iesi in strada si datil jos pe nenorocit .

Leave A Reply

Your email address will not be published.