Ziarul lu' perfectu' simplu

Până să ajungă să adopte legi, Ringo le fentează pe cele existente

613

Ringo Dămureanu e noul star al politicii doljene. (Până la noul Ringo Star mai are.)

IPJ Dolj a dat un comunicat privindu-l pe omul politic mai sus numit, candidat la un loc în Camera Deputaților din partea AUR, revelația alegerilor parlamentare din 2020: „Având în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o amendă în cuantum de 4.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor referitoare la continuarea propagandei electorale după încheierea acesteia“.

Cele constatate erau postarea asta a candidatului Dămureanu:

Campania electorală s-a încheiat în 5 decembrie, la ora 7. Precum se vede, cel pus de către AUR în fruntea listei de pretendenți la Camera Deputaților a socotit s-o încheie la ora 6 și 59 de minute.

Mai apoi, a doua zi, duminică, așteptând omul ca pe ghimpi primele estimări, a aflat o informație care l-a enervat cumplit și a ripostat:

Poftim formulare: „Nu am fost amendat de poliție Inspectoratul de Poliție Județean Dolj“, nu mai e Miliție, ca-n comentariul autorului de la prima-i postare. Poftim și logică: dacă-i efectuată la 6.59, postarea nu face campanie electorală după ora 7. Un individ care vrea să facă parte din forul legislativ încearcă să fenteze legea cu tertipuri infantile. Apropo: pe când mergea Ringo la școala primară, pe când avea în mod îndreptățit mintea de acum, umbla o vorbă printre copii: „Ești plin de șmecherii ca veceul de hârtii“.

După ultimele date, AUR a luat în Dolj, pentru Camera Deputaților, 5,02 %. Județul nostru dând 10 deputați, Ringo Dămureanu a obținut 50,2 % dintr-un loc. Dacă prin redistribuire se va pricopsi cu postul, din salariul lunar va putea plăti 2,7 amenzi precum cea pe care țipă că n-a primit-o.

 

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.