Ziarul lu' perfectu' simplu

Romeo Rădulescu: Tăriceanu va fi viitorul președinte, dacă intră în turul II cu Ponta

746

romeo radulescuLiderul PLR Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, a declarat marți, pentru agerpres, că este convins că alegerile prezidențiale vor fi câștigate de candidatul formațiunii, Călin Popescu Tăriceanu, condiția fiind ca acesta să treacă de turul I și să se confrunte în turul II cu candidatul PSD, Victor Ponta.

“Românii vor un președinte de dreapta, iar domnul Călin Popescu Tăriceanu este omul echilibrat, serios, care reprezintă exact politicianul de dreapta, care provine chiar din mediul de afaceri. Într-o confruntare cu Victor Ponta, domnul Tăriceanu va câștiga alegerile, tocmai pentru faptul că toți alegătorii de dreapta care în această țară sunt peste 50% vor acorda liderului PLR voturile. Inclusiv cei care acum se declară adversari politici”, a afirmat Rădulescu.

Conform agerpres, deputatul vâlcean a criticat Guvernul pentru fondurile mici acordate județului Vâlcea, adăugând că acestea nu sunt decât “pomeni electorale”. “Nu poți să-l votezi pe Ponta, chiar dacă dă acum zeci de milioane către județe ca pomană electorală. În ultima ședință de guvern, județului Vâlcea i-a revenit o sumă de circa 30 milioane lei. Cei mai mulți bani se vor duce către prestațiile sociale, unde există întârzieri la plată din luna ianuarie 2014. Alți bani vor merge către drumurile județene și comunale. Acești bani nu sunt pentru investiții, ci pentru arierate. Primarii nu vor primi fonduri pentru a finanța lucrări”, a mai spus parlamentarul vâlcean.

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.