Ziarul lu' perfectu' simplu

Ucigașule care ne-ai omorât copiii, de ce stai ascuns?

Autor: Dionis Vodita

Da, ție îți vorbesc, asasinule care ai privit, prin luneta armei, chipul copiilor pe care i-ai ucis în Decembrie 1989! Ție îți vorbesc și te întreb: de ce stai ascuns, de ce ești laș?

Cum ai trăit, ucigașule de copii, vreme de 29 de ani? Ți-a fost bine, ai fost liniștit, ai prosperat?

Asasinule din Decembrie 1989, îți mai aduci aminte de pruncul Vladimir pe care l-ai omorât la București, în brațele mamei sale, când împlinise abia o lună de viață?

Dar de chipul lui Paul-Alin îți aduci aminte? Avea 3 ani și l-ai omorât la Sibiu. Dar chipul fetiței din Brașov, Corina, avea cam 6 ani, îl mai vezi așa cum l-ai văzut atunci, prin cătarea armei, când ai omorât-o? Dar de Cătălina, de trei ani, pe care ai ucis-o împreună cu mama ei, la București?

Ucigașule din Decembrie 1989, nu te bântuie duhul băiețelului Samir, de șase ani, pe care l-ai omorât la Constanța sau codițele împletite cu dragoste de mamă ale fetiței Cristina, de 7 ani, pe care ai omorât-o cu un glonț în trupul ei firav, la Timișoara? De Adriana, din Reșița, care avea 10 anișori, de Laura, din Timișoara, care avea 9 ani, îți mai aduci aminte cum le-ai ucis?

De copiii, de elevii, de adolescenții pe care i-ai masacrat, trăgând cu precizie gloanțe din arma ta, îți mai aduci aminte? Le mai vezi chipurile înghețate de șocul glonțului care le-a strivit trupurile firave? Mai vezi aburul cald care le-a ieșit, pentru ultima oară, din gurițele de copii spre înaltul cerului unde le-ai trimis sufletele cu gloanțele tale, ucigașule?

Omule nenorocit, cum ai respirat aerul acestei lumi, când sufletul și mâinile îți sunt pline de sângele copiilor noștri? Asasinule, tu ai avut copii? Cum i-ai privit în ochi, fără să vezi ochii copiilor din care ai ucis viața, cu gloanțele tale? Cum ți-ai sărutat copiii, când știai că ai lipsit, cu crimele tale, atâția părinți de această bucurie? Cum de nu înțelegi că sângele copiilor pe care i-ai ucis e revărsat ca un blestem peste copiii tăi și peste copiii copiilor tăi, până în veșnicie?

Ucigașule de copii, unde ești, de ce stai ascuns, de ce ești laș?

Asasinule din Decembrie 1989, vino la lumină și mărturisește-ți crima!

Mamele copiilor pe care i-ai omorât te vor scuipa în ochii tăi de asasin și apoi, cu gândul la copiii lor uciși, te vor ierta și vei rămâne doar la Judecata lui Dumnezeu…

Ucigașule de copii din Decembrie 1989, unde ești?

Comments

comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.